Bir Galaxy S21'i Günlerce Su Altında Tutarsanız Ne Olur? Cevap, Bu Videoda

Samsung Galaxy S21, 10 günü aşan bir süre boyunca su altında kalırsa ne olur sorusunun yanıtı ve daha fazlası bir videoda şu an kayıt altına alınıyor. İşte Galaxy S21'in canlı yayında su altı deneyi macerası...

Günlerdir suda ve halen çalışıyor

Galaxy S21'in su geçirmez özelliğe sahip olduğunu biliyoruz. Galaxy S21, IP68 sertifikasına sahip ve Samsung'un iddiası, Galaxy S21'in bu sertifika sayesinde 30 dakika süre ile 1.5 metre derinliğe kadar tatlı suda kalması durumunda sorun olmayacağı yönünde. Ancak görünüşe göre bu sadece temel şartlar. Zira bir Galaxy S21, piyasaya çıktığından beri bir akvaryumun içinde ve halen çalışıyor.

YouTube'da ilginç bir kanal olan Photo Owl Time Lapse, Galaxy S21'i piyasaya çıkmasının hemen arkasından alıp akvaryuma bırakmış ve o günden beri de kayıt altına alıyor. Zaman zaman YouTube'da canlı yayına geçen Photo Owl Time Lapse, kesintisiz videolarıyla da merak uyandırıyor. YouTuber'ın daha önce tam 256 gün boyunca aralıksız yaptığı çekim ile bir bardak meyve suyunun ne hallere gelebildiği yine kanalda görülebiliyor. Anlaşılan şimdi de yeni konuğu Galaxy S21.

Galaxy S21'i günlerdir su dolu bir akvaryumda tutan YouTuber, telefonun ekranında da kronometreyi açık bırakmış. Haber yayına hazırlanırken kronometre canlı yayında hala saymaktaydı. Muhtemelen bu işlem Galaxy S21'in su alması ve bozulması ile sonuçlanacak. Zira yayının 5'inci gününde Galaxy S21 "nem algılandı" uyarısı vermiş ve ekran tepkisini yitirmiş. Bunun ardından da YouTuber telefonun bir düğmesine basmış ve Galaxy S21 düzelmiş; çekim de kaldığı yerden devam etmiş. Bakalım Galaxy S21 daha kaç gün su altında çalışır vaziyette kalacak, bizler de merak ediyoruz.

Galaxy S21 su testi videosunu hemen yukarıda izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları