Binance ve WazirX Arasındaki Off-Chain Kanalı Sonlandırılıyor

Binance, WazirX ile arasındaki off-chain (zincir dışı) fon transfer desteğini 11 Ağustos tarihinde sonlandıracağını açıkladı.

Binance ve WazirX Arasındaki Off-Chain Kanalı Sonlandırılıyor

Kripto para borsası Binance, genellikle medyada yeni ürün ve iş birliği haberleri ile geliyor. Özellikle son dönemde aktif bir büyüme politikasına sahip olan borsa, sık sık medyada kendisine yer bulmayı başarıyor. Son olarak kısa bir süre önce alevlenen WazirX olayı ile medyaya yansıyan borsa bu kez de resmi bir duyuru yayımladı. Binance, WazirX ile arasındaki off-chain (zincir dışı) fon transfer desteğini 11 Ağustos tarihinde sonlandıracağını açıkladı.

Paylaşılan duyuruda şu detaylar yer aldı:

WazirX Borsası’nın operasyonlarıyla ilgili olarak alınan son düzenleyici eylemin bir sonucu olarak, bazı kullanıcıların WazirX’e yatırılan fonların Binance tarafından yönetildiğine inanmaları dikkatimizi çekti. Ancak durum bu şekilde değil. Kullanıcılara netlik ve koruma sağlamak için WazirX ve Binance arasındaki zincir dışı fon transfer kanalını kaldırıyoruz. 2022-08-11 03:00 (UTC) tarihinden itibaren Binance, WazirX Exchange ile Binance arasında “Binance ile Giriş Yap” seçeneği aracılığıyla off-chain fon transferlerini desteklemeyi bırakacaktır. Kullanıcılar yine de Binance ve WazirX arasındaki standart para çekme ve para yatırma işlemi yoluyla bakiyelerini yatırabilecek ve çekebilecekler.