Binance Kripto Ödeme Ağ Geçiti Olarak TripleA'yı Kullanacak

Kripto para borsası Binance, Binance Pay için Global Cryptocurrency Payment Gateway olarak TripleA'yı seçtiğini duyurdu.

Binance Kripto Ödeme Ağ Geçiti Olarak TripleA'yı Kullanacak

Kripto para sektörü tüm hızıyla gelişimini sürdürürken yeni ürünlerin gelişimi de sürüyor. Popüler kripto para borsalarından biri olan Binance de bu alanda aktif çalışmalar yürüten şirketler arasında yer alıyor. Son olarak borsa, uluslararası bir kripto para ödeme geçidi üzerindeki çalışmalarını hızlandırmak için TripleA'yı seçtiğini açıkladı.

Bu iş birliği ile birlikte TripleA, Binance ile perakende dünyası arasında bir köprü görevi görecek. Öyle ki TripleA, kolay kurulum, anında onay, kilitli döviz kuru, gerçek zamanlı fiat dönüştürme ve ters ibrazsız kripto ödeme çözümü sunuyor ve birçok işletmenin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Konu hakkında konuşan Novelship CEO’su Richard Xia şu ifadelere yer verdi:

"Novelship’te müşterilerimizi sürekli dinlemek ve bizden her alışveriş yaptıklarında onlara yüksek bir alışveriş deneyimi sağlamak bizim DNA’mızda var. Novelship CEO’su Richard Xia, yakın zamanda yapılan bir ankette, çok sayıda müşterimizin kripto para birimi gibi alternatif varlıkları kullanarak ödeme yapmaya büyük ilgi gösterdiğini söyledi. TripleA ve Binance Pay sayesinde çevik kalabiliyor, yeni ödeme teknolojilerini benimseyebiliyor ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını hızla karşılayabiliyoruz"

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.