BenQ yeni LED monitörlerini tanıttı

BenQ LED monitör teknolojisine yaptığı yatırımla gerçeğe en yakın görüntüyü sunmayı hedefliyor.

BenQ'dan LED monitörler...

Çok Daha Net Çok Daha Keskin. BenQ LED monitörler, BenQ'nun "Her Şey Muhteşem Görünsün" vaadini sadece görüntü üstünlüğüyle değil, aynı zamanda enerji tasarrufu ve çevrenin sürdürülebilirliği özellikleriyle de tutuyor.

BenQ Teknoloji Ürün Merkezi Genel Müdürü Peter Chen yaptığı açıklamada " Bizim Eğlence Konularına yaklaşımımız her zaman sadece hayata eğlence katan müthiş ürünler yaratmaktan öte bir şey olmuştur. Bu kurumsal bakış açımız, müşterilerimize, gezegenimize ve hayata yönelik daha büyük bir vaadi kucaklamaktadır. Ürünlerimize bunu yansıttık; parçalarından ürün kimliğine ve ambalajına kadar her adım ürünlerimiz hayatın şimdi ve gelecekte her zaman Muhteşem Görünmesini sağlama adına en yüksek çevreye ve insana karşı sorumluluklar gözetilmiştir" şeklinde konuşuyor.


BenQ G922HDAL
Çalışma gereksinimlerine uyacak şekilde tasarlanmış, ince ve hoş görünümlü G922HDAL, BenQ'nun kendine özgü Senseye® Dijital Görüntü İşleme Teknolojisi ile monitörünüzdeki renk ve görüntü ayrıntılarını müthiş artırarak daima kaliteli seyir keyfi almanızı sağlıyor.

G922HDAL, 1366x768 çözünürlük, uygun aslına sadık 16:9 görüntüler sağlarken,, muhteşem görüntü kalitesi ve çoklu belgelerin daha net görüntüsünü vererek en yüksek çalışma verimliliği sağlıyor.

Yeni teknolojilerin getirdikleri

Yeni teknolojilerin getirdikleri

Senseye® Human Vision
Senseye® Teknolojisi ve onun altı özel kalibre edilmiş ayarları sayesinde her uygulama için optimum görüntü ayarları otomatik olarak yapılır. Bu altı hazır mod ; Standart, Sinema, Oyun, Fotoğraf, sRGB ve Eko mod. BenQ LED monitörleriyle artık dünyanın gerçeğe en yakın renklerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Dahası, Eko Modunun eklenmesiyle, Yerkürenin muhteşem renklerinin keyfini çıkarırken, aynı zamanda enerjiden tasarruf etmeniz sağlanmış olacaktır.

Yüksek Band Genişliğine Sahip İçerik Koruyucu HDCP Desteği
BenQ G Serisi, HDCP uyumlu olup (*), ekranda gösterilmekte olan tüm dijital içeriğin güvenliğini sağlar. HDCP teknolojisiyle, yüksek kaliteli dijital görüntülerin keyfini çıkarırken, iletim sorunlarını düşünmeden Blu-ray DVD'leri veya konsol oyunlarını oynayabilirsiniz.
(*sadece DVI ve/veya HDMI içeren dijital modellerde)

Çok Hızlı Tepki Süresi
İster son derece hızlı dinamik video görüntüleri olsun, ister son sürat bir araba yarışı, 5ms tepki süreli G serisi monitörler, her uygulamanın performans ihtiyacını karşılıyor. G serileri ile, her zaman yumuşak, hızlı, akıcı görüntüleri,gölge kusurları olmadan elde edersiniz.

5.000.000:1 Ultra Yüksek Dinamik Kontrast Oranı
5.000.000:1'lik bir ultra yüksek dinamik kontrast oranına sahip BenQ, en ince ayrıntıları bile dikkatinize sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları