Beklenen oyun geliyor; hem de Kobe'yle!

Tartışılan oyun yarın raflardaki yerini almaya hazırlanıyor; hem de bu muhteşem reklamın eşliğinde.

Bu reklam çok konuşulacak!

Call of Duty: Black Ops, PC için 9 Kasım'da raflardaki yerini alıyor. Aylardır açık olan ön siparişte yeni Call of Duty oyunu, rekor üstüne rekor kıran Modern Warfare 2'yi Ekim ayında geçmeyi başardı. Ancak Janco Partners'dan analist Mike Hickey, Black Ops'un bekleneni veremeyeceğini ve toplamda Modern Warfare 2'yi geçemeyeceğini düşünüyor.

Analistin hesaplarına göre Black Ops'un toplam satışları belki Modern Warfare 2'ye yetişebilir. Hickey, Black Ops'un 18 milyon adet satarak 818 milyon dolar kazandıracağını düşünüyor. Moder Warfare 2, 20 milyon satarak 1 milyar doların üzerinde kazanç sağlamıştı.

Yeni projeler ve Kobe Bryant!

Yeni projeler ve Kobe Bryant!

Hickey, ayrıca Call of Duty serisinin yeni oyunları hakkında da tahminlerde bulundu. Analiste göre 2011 yılında çıkacak yeni oyun Modern Warfare 3 olacak. Ayrıca şu anda Asya'da geliştirilmekte olan dev çok oyunculu Call of Duty oyunu da önümüzdeki yıl çıkacak ve ilk yılında 100 milyon dolar satacak.

Black Ops ne kadar satar bilinmez ama Activision, Modern Warfare 2'yi satışlarda geçmesi için elinden geleni yapıyor ve paraya kıyıyor. Call of Duty serisinin son oyununun televizyonlarda dönen reklam videosunda NBA yıldızı Kobe Bryant'a yer vermesi bunun büyük bir göstergesi. Reklamda NBA yıldızını elindeki gerçek silahla, diğer oyunculara meydan okurken görüyoruz.

Okuyucu Yorumları