Beklenen devam oyunu, 10 yılın sonunda nihayet geliyor

2014 yapımı Alien: Isolation'ın uzun zamandır beklenen devam oyunu, geliştiriciler tarafından nihayet duyuruldu. Hayranlar, yine korku ve gerilim dolu bir atmosferde xenomorph'larla karşı karşıya gelecek.

Beklenen devam oyunu, 10 yılın sonunda nihayet geliyor

2014 yılında çıkan Alien: Isolation'ın devam oyunu, 10 yılın ardından nihayet geliştirme aşamasında... Xenomorph’ların pusuda bekleyerek yarattığı gerilim dolu atmosferin geri dönüşüne hazırlıklı olun.

İlk oyunun başarısı ve hayranların beklentisi

2014 yapımı Alien: Isolation, grafikleri, hikayesi ve oynanışıyla pek çok oyuncunun beğenisini kazanmış ve film uyarlamaları arasında farklı bir yer edinmişti. Oyun, büyük ilgi görmesi sonucunda yedi ayrı DLC paketiyle de zenginleştirilmişti. Oyuncular uzun süredir bu kült klasiğin devamını bekliyordu ve sonunda, oyunun 10. yıl dönümünde geliştiricilerden beklenen haber geldi: Bir devam oyunu üzerinde çalışılıyor.

Resmi duyuru geldi

Evet, doğru okudunuz! Alien: Isolation'ın devam oyunu şu anda erken geliştirme aşamasında. Şüpheye düşerseniz, oyunun resmi X (eski Twitter) hesabındaki duyuruya bakabilirsiniz.

Yeni oyunla ilgili beklentiler

Şimdilik devam oyununa dair elimizde fazla bir bilgi yok. Ancak, önceki oyunun başarılarına ve hayran yorumlarına bakarak, yeni oyunun da benzer kalitede olacağına dair umutlanmak mümkün. Eğer devam oyunu ilkine sadık kalırsa, korku dolu bir atmosfer, gizlilik odaklı oynanış ve uzaylı tehdidinden kaçarken kendinizi sürekli sorguladığınız anlar sizi bekliyor olacak.