Bang&Olufsen'den süper lüks plazma TV!

Bang&Olufsen'den dünyanın en büyük televizyonlarından, süper lüks BeoVision 4-103 hareket ediyor!

Bang&Olufsen'den lüks plazma!

Bang&Olufsen'in plazma televizyonun vardığı son noktaya doğru dev bir adım atarak ürettiği dünyanın en büyük hareket edebilen televizyonu BeoVision 4-103, hepsi Beo5 uzaktan kumanda ile tamamen kontrol edilebilen ses, görüntü, sihirli hareket mekaniği ve akıllı ev entegrasyonunda yüksek teknolojiyi bir araya getiriyor.

Bang&Olufsen, genişliği 246 cm yüksekliği ise 211 cm olan 246 ekran televizyonuyla plazma televizyonlarda son noktaya ulaştı. BeoVision 4-103 piyasadaki en büyük televizyonlardan biri olmasının yanı sıra tek düğmeye dokunarak televizyonu kaldırıp optimal izleme konumuna eğebilen bir stantla birlikte gelen "tek" dev ekran televizyon olarak fark yaratıyor.

Üretimi sipariş üzerine gerçekleştirilen ve 147 bin Euro'dan satılan BeoVision 4-103'ün üretimi 3-4 ay arasında tamamlanıyor. BeoVision 4 -103'ün bir diğer özelliği de alüminyum, siyah, gri, mavi ve kırmızı olmak üzere 5 farklı renk opsiyonu sunabiliyor olması.

Güçlü ve göze batmayan

Güçlü ve göze batmayan

Kalite arayanlar için özel olarak üretilen tüm Bang&Olufsen ürünler arasında büyüklüğü ile dikkat çeken BeoVision 4-103 kullanımda değilken ekran yerden yalnızca birkaç santim yükseklikte durarak, odadaki görünürlüğünü azaltıyor ve bütün entegre uygulamaları gizliyor.

Televizyon açıldığında, ekran zarif bir şekilde optimal izleme konumuna yükseliyor ve entegre edilmiş BeoLab 10 merkez hoparlör ekranın altından çıkarak ekranın ön çerçevesi ile aynı hizaya gelinceye kadar öne hareket ediyor. Aynı zamanda, ekran kullanıcının tercihlerine göre dönüyor ve belli bir açıyla eğiliyor. Televizyon uyku moduna girdiğinde bütün süreç tersinden tekrar ediliyor; hepsi de Beo5 uzaktan kumandanın bir düğmesine dokunarak gerçekleşiyor.

Çok amaçlı televizyon
Evde sinema keyfine farklı bir boyut kazandıran BeoVision 4-103 inç, birinci sınıf alüminyum çerçevesiyle güçlü ve sağlam bir şekilde hareket edebiliyor. Televizyon, gündüz izleme sırasında da izleme deneyimini geliştiren otomatik görüntü kontrolü ve yansıma önleyici kaplamalı kontrast ekran gibi bir dizi görüntü geliştirme teknolojisini içinde barındırıyor.

BeoLab hoparlörler

BeoLab hoparlörler

On dörde kadar BeoLab hoparlörün bağlanmasına da olanak tanıyan üstün bir entegre surround sound çözümüne sahip BeoVision 4-103" ayrıca Adaptive Sound Technology'yi de beraberinde sunuyor. Bu benzersiz teknoloji, bütün odayı bir noktaya dönüştürerek kullanıcının hoparlörleri istediği yere yerleştirmesine ve sesi mekan özelliklerine zarar vermeden sunmasına olanak veriyor. Adaptive Sound Technology ile hoparlörlerin yerleşimi ve dinleyicinin odadaki konumundan bağımsız olarak ses doğrudan dinleyicinin önünden geliyormuş gibi algılanabiliyor.

Akıllı evin merkezi
Bu yeni televizyon konsepti, ses ve görüntü deneyimlerini diğer ev otomasyon sistemleriyle birleştirmek için harika bir merkez olduğundan, akıllı evin temel taşını oluşturuyor. Ev otomasyonu pek çok müşterinin daha fazla ilgisini çekiyor ve giderek gelişen arayüzler sayesinde, Bang & Olufsen müşterileri bütün görüntü ve ses sistemleri ile ev otomasyon ekipmanlarını evin her yerinden programlanabilir Beo5 uzaktan kumanda ile kontrol edip çalıştırabiliyor. Işık ayarlarının kontrolü ve güvenlik sistemleri, havalandırma, perdeler, havuz örtüsü, hırsız alarmına erişim, sayısız olanaklardan sadece birkaçı.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları