Aztech'ten priz geçişli gigabit adaptör!

Aztech'in priz geçişli bu adaptörü ile evinizdeki odalar arasında gigabit hızında bağlantı kurun!

Aztech'ten priz ağ adaptörü!

Aztech HL115EP 500 Mbps HomePlug AV Ethernet Adaptörü, PC'ler, modemler, oyun konsolları ve IP set-top kutuları ile evinizdeki elektrik hattı üzerinden veri, ses ve görüntü aktarımında güvenilir çözüm sağlar. Atheros Chipsetine sahip bu homeplug adaptörle gigabit hızda bilgi transferi sağlayabilirsiniz.

Üzerindeki priz girişi sayesinde prizinizi işgal etmeyen HL115EP 500 Mbps hızı ile İnternet TV (IP-HD kalitesinde TV), video-on-demand, VoIP Telefon ve internet erişimini destekler. Evinizde elektrik hattı üzerinden 200 metreye kadar veri aktarımını sağlayacağınız güvenilir bir ağ ortamı yaratır. Her türlü HDTV, Blu-ray oynatıcı, medya oynatıcı, oyun konsolu gibi cihazların yanı sıra kablosuz cihazlarla da güvenli bağlantı sağlar. Maksimum güvenlik için istediğiniz zaman "Basit Bağlayıcı Düğme" ile ağ ortamınızı da şifreleyebilirsiniz.

Evinizde kendi yerel ağ alanınızı (LAN) oluşturmak için, Aztech HL115EP 'yi sadece bir güç soketine ve prize takmanız
yeterli. Kolayca kullanılabilen homeplug adaptörün en büyük avantajlarından biri taşınabilir olmasıdır. Evinizde yeni düzenlemeler yapacağınız zaman Aztech HL115EP' nin prizini değiştirerek mevcut elektrik hattınızı kullanmanız yeterlidir. Kesintisiz, güvenilir veri ve sorunsuz teknoloji kullanımı sunan Aztech HomePlug HL115EP, ihtiyaç duyduğunuz tüm kolaylıkları sizin için sağlar.

Son kullanıcı fiyatı 99$+kdv.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları