Ayı ile nefes kesen karşılaşma! Kaçmak yerine selfie çekmeyi tercih ettiler

Meksika'nın Nuevo Len eyaletinde bulunan Chipinque Ekolojik Parkında yürüyüş yapan 3 kadının karşısına ayı çıktı. Kadınlar kaçmak yerine ayı ile selfie çekti. İşte ayının yaklaştığı o anlar...

Ayı ile selfie çekildiler

Herkes sevimli ve kabarık görünen etrafta oynayan sevimli ayı videolarını gördü ama dürüst olmak gerekirse gerçek hayatta biriyle karşılaşmak kesinlikle korkunç olurdu. Bu hayvanlar nadiren insanlara saldırırken, herhangi bir kişiyi yemeğe dönüştürecek kadar güçlü ve şiddetlidirler. Peki o zaman neden kendinizi riske atasınız?

Ancak kendinizi bir kara ayının yaklaştığı kaçınılmaz bir durumda bulursanız, son zamanlarda viral hale gelen bir videodan öğrenebileceğiniz bir şeyler var!

MEKSİKA'DA YÜRÜYÜŞ YAPAN KADINLARIN KARŞISINA KARA BİR AYI ÇIKTI

Meksika'da bulunan Chipinque Ekolojik Parkında 3 kadın yürüyüş yaparken ayı ile karşılaştı. Onların yürüyüşü sırasında meraklı kara ayı yanlarına yaklaştı. Kadınlar yeni yürüyüş arkadaşlarından etkilenmedi ve hoşlanmadı. Neyseki hiç kimse zarar görmedi. Ayı sadece bir kadının saçını koklamak istedi.

Başka bir açıdan çekilen video, kadının vahşi hayvanla bir selfie yapma fırsatını gösterdiğini gösteriyor. Arkadaşları, kara ayı ile bu kadar yakın ve korkutucu bir karşılaşma yaşadığına nasıl inanacak?

NUEVO LEON HÜKEMETİ KARA AYI İÇİN UYARDI

Bununla birlikte, genellikle bir selfie için güvenliğinizi riske atmanız önerilmez. Nuevo Leon hükümeti, bir kara ayının varlığında nasıl davranılacağı konusunda tavsiyelerde bulundu: "Sakin olun, asla bir bebekle annesinin arasına girmeyin, onları beslemeyin, gizlice izlemeyin, fotoğraf çekmekten ve onlarla selfie çekmekten kaçının. "

Okuyucu Yorumları