Avira AntiVir yenilendi: AV9 çok yakında...

Popüler güvenlik yazılımı Avira AntiVir yenilendi. Yeni sürümde bizi bekleyen yenilikler neler?

Avira AntiVir yenilendi!

Avira AntiVir'in AV9 sürümü Mart ayında yayınlanıyor. Yeni sürümle beraber Avira yazılımını etkisiz hale getirmeye çalışan virüsleri durduran SelfDefense özelliği ile koruma arttırıldı ve QuickRemoval seçeneği ile, virüsler bir tıklamayla silinebilir hale geldi. AV9 Professional ayrıca manuel veya otomatik olarak kapatılıp açılabilen 3 ayrı yapılandırma profilinin kullanımı kolaylığını da sağlanmış oldu.

İş yerlerinde güvenliği en yüksek seviyede tutmak için On-Demand tarama çoklu-işlemcili makinalar üzerinde kullanım için optimize edilebiliyor. Windows Management Instrumentation (WMI- Web Tabanlı Kurumsal Yönetim) desteği sağlayan yeni sürüm hem Professional hem de Server için heuristic ayarlar veya genişletilmiş tehdit kategorilerinin hızlı ve kolay yapılandırılması için bir konfigürasyon sihirbazıyla geliyor. Her iki üründe de çoklu iş günlerinde işleri programlamak artık mümkün.

Her versiyon değişikliğinde olduğu gibi yeni versiyon 9'daki değişiklik de otomatik olarak kullanıcılara yüklenecek. Kullanıcıların yapması gereken tek şey sadece yeni kurulumu birkaç tıklama ile onaylamak. 31 Mart 2010'a kadar upgrade yapmayanlar ise bu tarihten sonra Avira yazılımını güncelleyemeyecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları