Avermedia İle Kendi DVD’lerinizi Yapın!

Avermedia DVD EzMaker USB’nin gördüğü ilgiden sonra yeni versiyonu DVD EZMaker Pro USB 2.0’ı piyasaya sundu. AVerMedia DVD EZMaker Pro USB 2.0 ile kendi filmlerini yapmak çok basit.

Avermedia İle Kendi DVD’lerinizi Yapın!

Yer kaplamayan ve şık dizayna sahip ürün DV/VHS/DVD Player/VCD Player gibi herhangi bir AV aygıtına kolayca bağlanıp video capture edebiliyor. Diğer ürünlerden farklı gelişmiş Mpeg 2 encoder olarak ile DVD kalitesinde video kaydını donanım sıkıştırma özelliğini kullanarak düşük CPU kullanımı ile gerçekleştirebiliyor.

Avermedia’nın son VBR Teknolojisi transfer bant genişliğini en iyi performans için ayarlıyor. Kompozit ve S-video desteği bulunan ürün MPEG-Direct Capture özelliği ile harddiskte yer kaplamadan videoları DVD–ready mpeg formatında kaydedebilme imkanı sunuyor. Üründe bulunan edit fonksiyonları ile videodaki istenilmeyen bölümler çıkarılabiliyor, videoya müzik ve efektler eklenebiliyor, gerçek zamanlı ön izleme imkanı ile yapılan değişiklikler anında görüntülenebiliyor.

DVD düzenleme özellikleri ile DVD’ler bölümlere ayrılabiliyor , isimlendirebiliyor ve Direct-to-Disc özelliği ile zaman kaybetmeden DVD filmler CD’ye yazılabiliyor.

Okuyucu Yorumları