Avea inTouch 2 ortaya çıktı!

Avea, kendi markasını taşıyan Android'li akıllı telefonunu ortaya çıkardı! İşte özellikleri...

Avea'dan Avea marka cep!

Avea inTouch 2 ile Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcı tabanını daha da genişletmeyi hedeflediklerini belirten Avea CEO'su Erkan Akdemir; "Akıllı telefonda en iyi cihazları, en avantajlı tekliflerle sunan GSM şirketi olarak, Avea inTouch 2 ile hedefimizi daha fazla hayata dokunmak olarak belirledik" dedi

Avea inTouch 2, 4 inç ekrana ve 1 GHz işlemciye sahip olmasının yanında 5 MP kamerası ve 3 boyutlu Avea tema ve ön yüklü uygulamalarıyla piyasada kendi sınıfında yer alan akıllı telefonlardan ayrılıyor. Tarifeye ek ayda 1TL'den başlayan fiyatlarla veya KDV dâhil peşin 449TL'ye satışa sunulacak olan Avea inTouch 2 kullanıcılarına, Avea Bulutt Servisi'nden 12 ay boyunca 4 GB saklama alanı da hediye edilecek.

Avea inTouch 2'ye tarifeye ek ayda 1 TL'den başlayan fiyatlarla veya KDV dahil peşin 449TL ödeyerek sahip olma fırsatı sunduklarını belirten Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, Avea inTouch 2'nin önemli farklarından birinin de Avea uygulamalarının yanı sıra kullanım alanını genişletme özgürlüğü sunan ön yüklü uygulamaları olacağını belirtti. Ertürk: "Facebook, Twitter gibi en çok kullanılan sosyal ağlara tek tuşla bağlanabilen ve Android Market'teki yüz binlerce ücretsiz oyun ve uygulama ile zenginleştirilebilen Avea inTouch 2 kullanıcılarına akıllı telefon deneyimini doyasıya yaşatacak" dedi.

Avea inTouch 2'de Avea Bulutt, Avea Uygulama Vitrini, Avea Güvenlik, Avea NeNerede ve Avea Oyun gibi pek çok popüler uygulamanın da ön yüklü olarak müşterilerin kullanımına sunulduğuna dikkat çeken Ertürk, "Geçtiğimiz dönemde ülkemizin de sınırlarını aşarak teknolojinin kalbi MIT'ye uzanmış ve Ar-Ge alanında çığır açacak yeni bir işbirliğine imza atmıştık. Avea inTouch 2 kullanıcıları MIT işbirliğimizden doğan ilk uygulama olan Avea FotoFilm Uygulaması'nı da ilk kullananlar olacak" diye konuştu.

Avea inTouch 2'nin özellikleri

123x63.5x10mm boyutlarında ve 130 gram ağırlığında olan Avea inTouch 2; Android 4.0.4 işletim sistemi, 4 inç'lik geniş dokunmatik ekranı, 1GHz Qualcomm işlemcisi, 5 MP kamerasının yanı sıra WiFi, bluetooth ve GPS desteğine de sahip.

Okuyucu Yorumları