ASUS'un büyük Computex şovu!

ASUS, Computex 2010'da tüm multimedya üslerini kapsadı. İşte ASUS'un tanıttıkları...

ASUS'un Computex şovu!

ASUS Computex 2010'da; EeeTop PC ET 24", Blu-ray 3D Optik Disk Sürücü, VG236H 3D LCD Monitör ve O!Play HD2 Medya Oynatıcı gibi en son multimedya yeniliklerini sergiledi.

Multimedya uygulamaları, gündelik yaşantımızda giderek büyüyen bir yer kaplıyor. Bu süreç içerisinde gelişen formatlar, kodlayıcılar ve teknolojiler özellikle farklı platformlarda medyanın görüntülenmesini, saklanmasını ve paylaşılmasını çok önemli hale getiriyor. Kullanılabilir, kullanıcı dostu ve keyif verici dijital medya tüketimi sağlama hedefiyle çok farklı ürünlerden oluşan multimedya ürün serileri geliştiren ASUS; en son ve en yeni multimedya ürünlerini Tayvan'da düzenlenen Computex 2010 Teknoloji Fuarı'nda sergiledi.

ASUS EeeTop PC ET 24":
ASUS EeeTop PC ET 24''; masaüstü bilgisayar, televizyon ve ses sistemlerinin mükemmel bir şekilde yerini alarak; en yeni ve en gelişmiş teknolojileri ince ve zarif bir şekilde bir araya getiriyor. EeeTop PC ET 24'' en yeni oyunları ve ağır çoklu görevleri kolaylıkla yönetmenizi sağlayarak sadece tek bir tıklama ile işlemci performansını anında arttıran özel bir teknoloji ile donatılmıştır.

Buna ek olarak EeeTop PC ET 24'', kullanıcıların yeni, yüzlerce bilgisayar oyununu, filmi ve fotoğrafı tam stereoskopik 3D olarak görüntülemesini sağlıyor. Ek olarak USB 3.0 (SuperSpeed) ve Bluetooth 3.0 gibi ultra yüksek bağlantı hızı seçenekleri ile birlikte geliyor.

Ekranlar

Ekranlar

ASUS BW-12B1LT Blu-ray 3D Optik Sürücü ve VG236H 3D LCD Monitör:

3D ev çözümleri için tüketicilerin giderek artan ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak ASUS, BW-12B1LT Blu-ray dahili optik sürücü ve VG236G 3D LCD monitör ile birlikte heyecan verici üçüncü boyutu masaüstüne getiriyor. 720p çözünürlüklü filmler, dünyanın en hızlı 12X Blu-ray yazıcısı BW-12B1LT'nin tek tıklaması ile anında 2D'den 3D'ye dönüştürülebiliyor. VG236H'nin 120Hz çift hız, 2ms yenileme oranı sayesinde artık görüntüler sinema kalitesinde 3D olarak izlenebiliyor.

ASUS VT22 Multi-Touch Monitör:


ASUS VT22'nin çoklu dokunmatik özelliği, Windows 7® ile tamamen uyumludur ve bilgisayar ile olan etkileşimi sezgisel ve kullanımı oldukça kolay bir hale getirmektedir. Resimlere tıklamak, kaydırmak, sürüklemek, büyütmek ve küçütmek artık mouse yerine parmaklarla kolayca yapılabiliyor.

Ses söz konusu olunca...

Ses söz konusu olunca...

ASUS Xonar Xense:
Yeni ASUS Xonar Xense ve Sennheiser PC350 Xense Edition paketi, ASUS ve dünyanın en iyi ve en çok saygı duyulan kişisel ses cihazları üreticilerinden Sennheiser'in yakın işbirliği neticesinde ortaya çıkmıştır. Standart ses kartı/kulaklık kombinasyonlarının aksine, Xonar Xense geçiş sırasında herhangi bir kalite kaybı olmamasını sağlayan iki bileşen arasında denge oluşturan bütünsel bir tasarım içermektedir. Kartın gelişmiş donanımı tarafından üretilen yüksek tanımlı ses, özel Sennheiser kulaklık teknolojisi ve işçiliği ile aslına sadık kalarak yeniden üretilmektedir. Mükemmel gürültü azaltma, sesi doğru konumlama ve titiz EMI koruması özellikleri sunar. Ağır işe özel 6.5mm stüdyo jakları ve Dolby Kulaklık 5.1. desteği ve ayrıca ASUS'un kendi Xonar GX2.5 ses motoru, özellikle "First Person Shooter" ve rekabete dayalı online oyunları seven ekstrem oyuncular tarafından kesinlikle beğenilecektir.

ASUS Cine5 PC Hoparlörü:
ASUS'un yüksek performanslı ses kartlarındaki uzmanlığı ile geliştirilen şık Cine5, yeni "Embracing Sound Theatre HD" teknolojisi ile nokta surround ses sunan dünyadaki ilk bilgisayar hoparlörüdür. Bu patentli teknoloji, benzersiz bir 5-kanal çıkış sunarak ve hassas ses görüntülemesi sağlayarak Cine5'in yer kazandıran ses sürücülerinin entegrasyonunu tek bir çubuğa sığdırır. Cine5 ayrıca bilgisayar oyunları veya filmler sırasında yüksek bağlılık ve çok kanallı ses için down-mixed 2-kanal kaynaklardan 5-kanallı sesi ortaya çıkartır. Cine5 gerçek bir tak çalıştır cihazdır, herhangi bir yazılım sürücüsü veya kalibrasyon gerektirmez.

Medya oynatıcılar...

Medya oynatıcılar...

ASUS O!Play HD2 Medya Oynatıcı:
Dünyanın USB 3.0'ı destekleyen ilk medya oynatıcısı olan ASUS O!Play HD2, bu özelliği ile USB 2.0 tabanlı oynatıcılar ile karşılaştırıldığında on kata kadar daha fazla veri transfer hızı sunar. ASUS O!Play HD2, çok çeşitli multimedya formatlarını destekler. Multimedya dosyalarını saklamaya ve oynatmaya izin veren geniş kapasiteli bir 3.5" sabit disk ve NAD desteği ile donatılmıştır. O!Play HD2 aynı zamanda 20.000'den fazla online ve canlı radyo yayını sağlayan Opera tarayıcısı yüklü olarak gelmektedir. Kullanıcılar artık Google aramaları yapabilir, Facebook'u, CNN.com ve BBC.co.uk gibi haber sitelerini ziyaret edebilir ve Picasa/Flicker'den fotoğraf indirebilir. Buna ek olarak O!Play HD2, etkileyici surround ses için sıkıştırılmamış 7.1-kanal ses çıkışı sağlayan tam HD ses bitstream desteğine sahiptir.

ASUS Eee Media:

ASUS Eee Media, multimedya içeriği arama, indirme ve seyretmenin kolay yoludur. Tam web gezintisi ve eşdüzeyde iletişim özellikleri barındırmaktadır ve yüksek medya dosyalarının indirilmesi işlemi esnasında son derece düşük güç tüketimine sahiptir (sabit disk sürücüsü takılı olarak 10W'nin altında). Bu cep boyutlu oynatıcı; video, ses ve fotoğraf dosyası formatlarının büyük bir kısmını destekler ve saat, hava bilgisi ve haber başlıklarını gösteren şık widget moduna sahiptir.

Notebooklar...

Notebooklar...

SonicMaster'a Sahip ASUS NX90 ve N Serisi Notebooklar:
Notebooklardaki zayıf, tatmin edici olmayan ses kalitesi, notebook sesinde yeni bir standart belirleyen ASUS'un özel SonicMaster teknolojisi ile artık geçmişte kalıyor.

Bang & Olufsen ICEpower® ile işbirliği içerisinde geliştirilen SonicMaster, hoparlörlerin frekansını bir oktav arttırarak, hoparlörlerin ses doğruluğunu üç kata kadar çkarıyor ve gerçeğe yakın surround ses sağlamak üzere optimize edilmiş yazılım ile sinerjik bir şekilde çalışarak akustik kalitesağlıyor.

SonicMaster, yeni ASUS NX ve N Serisi notebooklarda sahneye ilk kez çıkıyor. Kişisel eğlence ve VoIP iletişiminden yüksek uçlu ses cihazı meraklıları için kayıttan müzik yürütmeye kadar farklı ihtiyaçları karşılamak üzere SonicMaster Lite, SonicMaster ve SonicMaster Premium olmak üzere üç seviyede mevcuttur.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları