ASUS'tan toplu çözüm!

ASUS RT-N13U ile pek çok sorunun çözümü tek bir üründe! PC kapalıyken de indirmeye devam...

ASUS'tan toplu çözüm!

Herkesin aynı anda yazıcı paylaşımını sağlamak için 802.11n kablosuz yönlendirici ve yazıcı sunucusu almaya mı ihtiyacınız var? Şimdi yeni ASUS RT-N13U kablosuz yönlendirici sadece 300Mbps'e kadar veri iletmekle kalmıyor, aynı zamanda yazıcı sunucusu fonksiyonu da görüyor.

Birden Fazla PC'de Aynı Anda Yazıcı Paylaşımı
Yeni ASUS kablosuz yönlendirici "otomatik anahtarlama" fonksiyonu ile fark yaratıyor. PC ve sunucunun 24 saat açık kalmasına gerek duymadan birçok kullanıcın birlikte çok fonksiyonlu bir yazıcıyı kablosuz kullanmasına izin vermekle kalmıyor ve aynı zamanda tekrarlama, bağlantı dışı kalma ve sürekli yeniden bağlanma gibi sorunları da ortadan kaldırıyor. Farklı kullanıcıların aynı anda yazıcıyı kullanmak istemeleri halinde, yönlendirici anahtarı otomatik olarak devreye girerek, farklı kullanıcıların yazıcıyı eş zamanlı olarak kullanmalarına olanak tanıyor. USB yazıcıyı ASUS kablosuz yönlendiriciye bağladıktan sonra, ASUS Network Yazıcı Kurulum programını çalıştırarak, her bir kullanıcı yazıcıdan kolayca çıktı almanın ve tarama yapmanın keyfini yaşıyor. Kullanıcılar isterlerse USB portuna bağlayacakları harici sabit disk sürücüsüne internet üzerinden herhangi bir yerden ulaşabiliyor.

7-24 Download için

7-24 Download için

Tek dokunuşla Çalışma Modu Değişimi
ASUS'un yeni tasarladığı EZ Switch özelliği , 3 ayrı çalışma modu sunuyor ve kullanıcıların tek dokunuşla istedikleri moda geçiş yapmalarını sağlıyor.

Kesintisiz Download, Yüksek Güvenlik
PC kapalı iken bile HTTP, FTP ve BT (BitTorrent) üzerinden 7/24 kesintisiz download desteği Download Master ile kullanıcıların elinin altında. Ek olarak WPS (Wifi Protected Setup) düğmesi ile teknik bilgi gerektirmeden ağdaki cihazların güvenli ve otomatik olarak şifrelenmesini sağlıyor.

Teknik Özellikler
? 4-port LAN, 1-port WAN
? 802.11n teknolojisi ile 300Mbps hız
? Tek tuşla WPS şifreleme
? USB 2.0 port ile yazıcı ve disk paylaşımı
? 7/24 download desteği
Ürünün tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 72$+kdv'dir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları