ASUS'tan çevre dostu seri!

ASUS, yeni Eko-ürün serisi Bambu Notebook ve LED Monitörler ile yeşilleşiyor...

ASUS çevre dostu!

Bugün bize sıkıntı veren çevresel sorunların ışığında, insanlar yeşil zihniyetin önemini fark ediyor ve gündelik yaşamlarına daha yeşil bir yaklaşım sokmak üzere proaktif tedbirler alıyor.

Yeşil ASUS girişimi, ASUS aracılığıyla yeşil ve çevre dostu uygulamaları desteklemektedir. ASUS'un yeni ürünleri, ASUS Super Hybrid Engine gibi güç tasarrufu sağlayan teknolojiler içererek çevreye özen göstermek üzere tasarlanmıştır. Ürünlerde ve ambalaj malzemelerinde bambu ve geri dönüştürülmüş plastik gibi çevre dostu malzemelerin kullanılmasına yönelik tedbirler alınmıştır.

ASUS U Series Bamboo Collection notebooklar, şık ve bir o kadar çevre bilincine sahip kitleler için tasarlandı. Kahverengi bambu dış kısmı ve fırçalanmış alüminyum iç kısmı ile kullanıcının kendisini doğaya daha yakın hissetmesini sağlayarak, telaşlı beton ormanda organik dünya hissi verir.

Bu ilginç doğal ve metalik malzeme birleşimi, zarif ve hafif bir notebook sağlayan bir karışık tasarım oluşturur. ASUS U Series Bamboo Collection, gece ve gündüz kadar birbirinden farklı iki yüzey ile dokunsal bir his sağlar. Üretim sürecinde kullanılan daha az plastikle doğadan esinlenen U Series Bamboo Collection, bilgisayarların soğuk, hesap yapan makineler olmadığını kanıtlama amacıyla tasarlanmış.

Okuyucu Yorumları