ASUS ödülleri topladı!

ASUS CES 2010'da beş farklı ürünle Yenilikçi Tasarım ve <br />Mühendislik Ödülü kazandı...

ASUS ödülleri topladı!

ASUS, CES 2010 Teknoloji fuarında kazandığı beş farklı yenilikçi tasarım ve mühendislik ödülleri ile yenilikçi bir firma olarak dünyanın önde gelen markalarından olduğunu tekrar gösterdi.

Bağımsız endüstriyel tasarımcılar, mühendisler ve basın mensupları ASUS'un CES 2010 fuarında sergilediği aşağıdaki 5 farklı ürünü Yenilikçi Tasarım ve Mühendislik ödüllerine layık gördüler:

ASUS MATRIX GTX285/HTDI/1GD3 Ekran Kartı
Özel olarak tasarlanan MATRIX GTX285/HTDI/1GD3 ekran kartı, donanım ve yazılımlarla mükemmel bir şekilde entegre edilerek %14 oranında performans artışı ve %12 daha fazla soğutma kapasitesi sunuyor. Bu ekran kartı aynı zamanda oyuncular için özel olarak geliştirilmiş, bellek zamanlamasını ayarlama, VBIOS kurtarma gibi grafik kartının tüm özelliklerini yönetebilme imkânı sunan yenilikçi iTracker2 uygulaması ile birlikte geliyor.

ASUS'un ödüllü ürünleri...

ASUS'un ödüllü ürünleri...

ASUS Disney Netpal™ (Eee PC™ MK90H)
Öğrenmeyi kolaylaştıran yazılım özellikleri, ebeveyn kontrol sistemine sahip güvenli web erişimi ve eğlenceli oyunlar ile zenginleştirilmiş Disney Netpal™ (Eee PC™ MK90H), ASUS mühendislerinin teknoloji ve endüstriyel tasarımı birleştirerek çocuklar için geliştirdiği bir üründür.

ASUS Ultra-İnce Designo MS236H LCD Monitör
MS236H, 16.5mm'lik profile sahip düz çizgi ve zarif eğriler ile kombine edilmiş geometrik tasarımı, Full HD 1080p çözünürlüğü, 2ms'lik griden griye tepkime süresi, 50.000:1 kontrast oranı ve rahat eğim ayarlama özelliği veren Ergo-Fit teknolojisine sahip halka tasarımlı standı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

ASUS RT-N16 Kablosuz Yönlendirici

ASUS RT-N16, IEEE 802.11n standardına uyumlu, 300mbps'e kadar kablosuz bağlantı sağlayabilen MIMO (Multiple Input Multiple Output) çoklu giriş-çıkış teknolojisine ve kolay kuruluma sahip yüksek performanslı bir Gigabit yönlendiricidir.

Yarının teknolojileri bugünden

Yarının teknolojileri bugünden

ASUS Videophone Touch AiGuru
AiGuru SV1T, geniş 7"lik dokunmatik ekranı sayesinde kullanıcıya daha hızlı ve kolay bilgi girişi sunmanın yanı sıra kolay ve eğlenceli görüntülü arama özelliği sağlıyor.

Yarının teknolojileri bugünden
Geleceğin Projeleri: Yarının Teknolojilerini Bugün Görün!
ASUS her yıl yarının teknolojilerini hayata geçirebilmek için büyük bir çaba harcıyor. Bu gelişmiş projeler ASUS tutkunu binlerce kullanıcının yaratıcı fikirlerini, ihtiyaçlarını kullanarak yarının rüyalarını gerçekleştiriyor. Geçen yıl Intel ile ortak bir çalışma sonucu oluşturulan ve geleceğin rüya PC konseptlerini bir araya getiren WePC.com internet sitesi bu projeler için bir kaynak oluşturuyor. ASUS, WePC.com üzerinden, tüketicilerin ihtiyaçlarına ve isteklerine yönelik yarının projelerini geliştirmeye devam ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları