Artık yapay zekayla saniyeler içinde web sitesi yapmak da mümkün

Bir web sitesi hazırlamak için aylarca süren hazırlık süreci artık son buluyor. Yeni bir yapay zeka hizmeti olan Websim.ai, istediğiniz web sitesini sadece saniyeler içinde sıfırdan tasarlayıp size teslim ediyor.

Artık yapay zekayla saniyeler içinde web sitesi yapmak da mümkün

Şoförlük yapay zekaya yenildi... Fabrika çalışanları yapay zekaya yenildi... Tercümanlar yapay zekaya yenildi... Ressamlar yapay zekaya yenildi... Müzik yapımcıları yapay zekaya yenildi... Sinema ve video yapımcıları tırnaklarını yiyerek yapay zekadaki gelişmeleri endişeyle izliyor... Ve şimdi tüm bunlara web sitesi tasarımcıları da katıldı.

Websim.ai isimli bir yapay zeka aracı, aklınıza gelebilecek her fikir için web sitesi tasarımları oluşturabiliyor. Girdiğiniz metini analiz eden yapay zeka ne istediğinizi anlıyor ve ihtiyacınıza uygun web sitelerini menüler ve görsellerle birlikte saniyeler içinde oluşturuyor.

Web servisi, sadece statik görüntüler oluşturmuyor, tüm butonlara, linklere işlev atıyor ve hatta web sitesinde oynatabileceğiniz animasyonlar tasarlıyor. Daha da ötesi, örneğin, web tarayıcı üzerinde oynanabilecek, mesela Minecraft gibi fonksiyonel bir oyun programlayıp teslim ediyor.

Tarayıcınızı açtığınızda ok tuşlarıyla sağa sola hareket edip 3 boyutlu dünya içinde hareket edebiliyorsunuz. Elbette, oyun dünyasını mevcut halinde bu basit oyunların rekabet gücü yok ama yaratıcılığınızı kullanarak, farklı temalara sahip ilginç web siteleri oluşturabilirsiniz.

Hosting firmaları için yeni bir fırsat

Websim.ai şimdilik işin başında görünüyor, web sitenizi alıp hosting şirketinizde hayata geçirmek size bağlı. Ama yakında hosting şirketlerinin bu teknolojiyi kullanarak müşterilerine sadece saniyeler içinde çalışan, internetten erişilebilen tam fonksiyonlu web siteleri kurmak için bu tür yapay zeka servislerini hayata geçireceklerini tahmin etmek de hiç zor değil.