Arcane 2. sezon ilk fragmanı yayınlandı

"Arcane"in merakla beklenen final sezonu Kasım'da Netflix'te yayınlanacak. Ve şimdi, dizinin 2. sezondan ilk fragman da paylaşıldı.

Arcane 2. sezon ilk fragmanı yayınlandı

Riot Games ve dünyanın en büyük dijital içerik platformu Netflix'in ortak yapımı olan League of Legends evreninde geçen Arcane dizisi, ilk çıktığında izleyicilerden büyük beğeni topladı. Netflix’in en başarılı ve en çok izlenen yapımları arasına giren bu dizinin yeni sezonu, hayranlar tarafından uzun süredir merakla bekleniyordu. Ve şimdi ilk fragman da yayınlandı.

Arcane Dizisi Konusu

Vi ve Jinx adlı iki kardeşin çalkantılı ilişkisini ve Zaun ile Piltover şehirleri arasındaki büyük farkları konu alan dizinin yeni sezonuyla ilgili ilk somut bilgiler, geçtiğimiz aylarda Netflix tarafından paylaşıldı. İlk teaser da o dönem paylaşılmıştı.

Detaylar: Arcane dizisinin 2. sezonu geliyor! Yeni görseller ve teaser paylaşıldı

Arcane 2. Sezon Fragmanı

Kısa bir süre sonra platform, beklenen yeni sezondan ilk klibi de yayınladı. Ayrıca Netflix, dizinin ikinci sezonuyla birlikte sona ereceğini de resmi olarak duyurdu.

Arcane dizisinin yeni sezonuna ait ilk klibi sonunda paylaşan Netflix, hayranların merakını bir nebze olsun gidermiş gibi görünüyor. Fragman, yeni sezonun konusu ve hikayesi hakkında çok fazla detay vermese de, şimdilik izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Netflix’in resmi açıklamasına göre, Arcane’in ikinci ve final sezonu Kasım ayında platformda izleyicilerle buluşacak.

Arcane 2. sezon fragmanı için tıklayın