Aracınız pırıl pırıl olsun!

TomTom XL2 ve XXL ile yazboyu Sonax ışıltısı Teknosa mağazalarında! İşte kampanya detayları...

Aracınız pırıl pırıl olsun!

Navigasyon çözüm sağlayıcısı TomTom'un ürün yelpazesine eklediği yeni TomTom XL2 ve TomTom XXL cihazları, Teknosa mağazalarında bir kampanya ile tutkunlarıyla buluşuyor.

Teknosa mağazalarından 3 boyutlu geliştirilmiş şerit rehberi ile navigasyon deneyimini geliştiren TomTom XL2 cihazı satın alan herkes, araçları için Sonax'tan 80 TL değerinde 4'lü yıkama paketi ve 75 TL değerinde ozonla sterilizasyon ve dezenfektasyon kazanıyor.

5'' genişliğinde dokunmatik ekranı, 3 boyutlu geliştirilmiş görüntü sistemi ve kolay kullanımıyla ekstra rahatlık sunan TomTom XXL'ı satın alanlar ise, Sonax'tan 120 TL değerinde 6'lı yıkama paketinin yanı sıra yine 75 TL değerinde ozonla sterilizasyon ve dezenfektasyon kazanıyor.

Kampanya Detayları
TomTom Türkiye tarafından 14 Haziran – 11 Temmuz tarihlerinde Teknosa mağazalarından söz konusu cihazları satın alan müşterilerin adreslerine, XL 2 için 4 adet yıkama ve 1 adet ozonla dezenfektasyon ve sterilizasyon kuponu, XXL için ise 6 adet yıkama ve 1 adet ozonla dezenfektasyon ve sterilizasyon kuponu gönderilecek. Bu kuponlarla Sonax'ı arayan müşteriler hangi bayide kullanılacağı ile ilgili bilgi aldıktan sonra faturalarını beyan edecekler ve kampanyadan faydalanabilecekler.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları