Apple Watch Ultra 3 ve Watch SE 3 bekletmeye devam edecek

Apple, It's Glowtime etkinliğinde Watch Series 10'u resmi olarak tanıttı. Ama herkesin beklediği Watch Ultra 3 ve Watch SE 3'ten hiç bahsetmedi. Peki, bu iki Apple Watch modeli ne zaman gelecek? Görünüşe bakılırsa çok yakında değil...

Apple Watch Ultra 3 ve Watch SE 3 bekletmeye devam edecek

Geçtiğimiz gün It's Glowtime etkinliğinde Apple, yeni Watch Series 10’u tanıttı. Ama yeni Apple Watch Ultra ve Apple Watch SE hakkında bir açıklama yapılmadı.

Ve şimdi analist Ming-Chi Kuo Apple Watch Ultra ve Apple Watch SE’nin bir sonraki yinelemelerini görmek için 2025’e kadar beklememiz gerektiğini söylüyor. Kuo, Apple Watch Ultra 3 ve Apple Watch SE 3’ün 2025’te piyasaya sürüleceğini iddia ediyor.

Apple’ın bu yıl Apple Watch Ultra 3 hakkında herhangi bir duyuru yapmaması ve iki yıllık bir geleneği bozması şaşırtıcı bir gelişmeydi. Bunun yerine Apple, mevcut Apple Watch Ultra 2’yi yeni bir Saten Siyah renk kaplaması ve titanyum Milanese halka kayışı sunarak güncelledi. Yazılım geliştirmeleri de watchOS 11 aracılığıyla Ultra 2’ye sunulurken, uygun Apple Watch modelleri 16 Eylül tarihinde güncellemeyi alacak.

Apple Watch Ultra 2’nin fiyatı da sabit kaldı. Yeni siyah titanyum sürümünü ve yenilenen kayışları artık ön siparişe açıldı ve 20 Eylül’de teslim edilmeye başlanacak.