Apple'ın yeni gözdeleri objektif karşısında

Apple, yeni nesil iPod nano ve touch'ını Londra'da tanıttı. Yeni iPod'lar galerimizde...

İşte yeni iPod'lar

iPhone ve iPod ürünleriyle dünya genelinde büyük sükse yapan Apple, yeni nesil iPod'larını Londra'da kullanıcılarının beğenisine sundu.

Modaya uygun olarak tasarlanan ve yine Apple'ın o bilindik tasarım harikalarından biri olan yeni iPod nano'lar, önceki iPod'lara nazaran nispeten daha hafif. Öyle ki, Apple'ın bu yeni iPod'unu cebinize yerleştirdiğinizde varlığını bile hissedemiyorsunuz.

Küçük ekranıyla oldukça çekici görünen yeni iPod nano'yla ilgili açıklamalarda bulunan Chris Phin, bu konuda şunları ifade etti: "Farklı ve sevimli renk kombinasyonlarıyla yeni iPod nano artık çok daha zengin bir donanıma sahip."

Kolay kullanımıyla kullanıcıları cezbeden iPod ailesine yeni katılacak iPod'ların daha fazla fonksiyonu içerecek olması, Apple'ı kara kara düşündürüyor; zira yeni fonksiyonların eklenmesiyle birlikte kolay kullanımıyla ünlü iPod'lar bu özelliğini kaybedebilir.

iPod touch
Daha ince bir yapıda olan iPod touch'ta dikkatleri ilk çeken yenilik, Need for Speed ve Spore gibi oyunların bu cihazda yer alması.

Bir devrim olarak nitelendirilemese de, iPod'ların yeni fonksiyonlarıyla epey yol kat ettiğini ifade eden Chris Phin, açıklamasının devamında iPhone'dan da bahsetmeyi ihmal etmedi: "Bir iPhone sahibi olarak, Cuma günü yayınlanacak olan 2.1 firmware güncellemesi beni gerçekten heyecanlandırıyor; elbette bu, iPhone'un daha stabil çalışması ve batarya ömrünün daha uzun olması anlamına geliyor."

Okuyucu Yorumları