AOC Yeni Oyun Monitörünü Tanıttı: AOC GAMING C27G2Z3/BK

AOC 280 Hz'lik yeni oyun monitörünü AOC GAMING C27G2Z3/BK'yu duyurdu. 27 inç boyutundaki kavisli monitör, Full HD çözünürlükle geliyor. İşte AOC GAMING C27G2Z3/BK'nın tüm özellikleri ve fiyatı...

AOC Yeni Oyun Monitörünü Tanıttı: AOC GAMING C27G2Z3/BK

AGON by AOC, kavisli, 27 inçlik AOC GAMING C27G2Z3/BK Full HD monitörünü duyurdu.

Hem rekabetçi hem de hobi amaçlı oyuncular için tasarlanan C27G2Z3/BK, 1500R kavise sahip. 27 inç boyutundaki ekran, espor standardını geçerek 280 Hz yenileme hızı ile daha akıcı bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor.

AOC, monitörün en yüksek overdrive ayarını kullanarak 1 ms’e kadar GtG tepki süresi elde edebildiğini belirtiyor. Bu sayede hayalet görüntü ve hareket bulanıklığı sorunu ortadan kalkıyor. C27G2Z3/BK modelinde hareket netliğinin güçlendirilmesi için yanıp sönen bir arka aydınlatma kullanılmış durumda. Ayrıca monitörde, 0.5 ms MPRT (Moving Picture Response Time - Hareketli Görüntü Tepki Süresi) beraberinde getiren bir MBR (Motion Blur Reduction - Hareket Bulanıklığını Azaltma) ayarı bulunuyor.

AOC GAMING C27G2Z3/BK modelindeki panel Hızlı VA panelden oluşuyor. 4000:1 kontrast oranına sahip ekran, HDR10 desteğiyle geliyor. Çözünürlük tarafında ise Full HD çözünürlük ile orta sınıf Grafik İşleme Birimlerine göz kırpıyor.

Ekran yırtılmasını ve tutukluğu ortadan kaldırmak için AOC GAMING C27G2Z3/BK, Adaptive-Sync teknolojisini destekliyor. Bu teknoloji, akıcı bir oyun deneyimi için monitörün yenileme hızını GPU çıkışı ile eş zamanlıyor. Ayrıca teknoloji hem NVIDIA hem de AMD GPU’lar ile uyumlu.

C27G2Z3/BK, 130 mm yükseklik ayarına, eğme ve sağa sola dönme işlevselliğine sahip ayarlanabilir bir ayakla geliyor. Bu sayede kullanıcılar kurulumları için en iyi görüntüleme açısını bulabiliyor. Ek olarak VESA montajı uygunluğu da duvara monte etmek ya da çoklu monitör kurulumu yapmak isteyen kullanıcılara ek bir esneklik sağlıyor.

AOC GAMING C27G2Z3/BK, Temmuz 2024 sonlarından itibaren, 3 yıllık garanti ile KDV dahil 289 USD’lik üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından satışa sunulacak.