AOC ve MMD, Avrupa operasyonlarında gerçekleşen kilit liderlik değişimini duyuruyor

AOC and MMD, Avrupa operasyonlarında çok önemli bir liderlik geçişini duyurdu. Bu geçiş, AOC ve MMD’nin Avrupa piyasasındaki stratejik vizyonu için sürekliliği sağlama taahhüdünün bir yansıması şeklinde yorumlanıyor.

AOC ve MMD, Avrupa operasyonlarında gerçekleşen kilit liderlik değişimini duyuruyor

AOC and MMD, Avrupa operasyonlarında çok önemli bir liderlik geçişini duyurdu.

MMD B.V. ve AOC B.V.’de 2009 yılından beri Avrupa Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüş olan Thomas Schade, görevini bırakacak. Kendisi, Avrupa çapında hem AOC’nin hem de Philips monitör markalarının kurulmasında ve varlıklarının genişletilmesinde önemli rol oynamıştır. Kendisinin liderliği sırasında, AOC ve MMD, Avrupa’da önde gelen pozisyonlar ile önemli bir pazar büyümesi yakaladı ve marka tanınırlığı kazandı.

1 Eylül 2024 itibariyle, an itibarı ile TPV’de AB Pazarlama & İş Yönetimi Direktörü olan Stefan Sommer, Avrupa Başkan Yardımcısı Thomas Schade’nin yerine gelecek ve her iki markanın da Avrupa Monitörler İş Birimi bölümünün liderliğini yürütecek.

Thomas Schade, yıl sonuna dek geçiş dönemi boyunca, Stefan Sommer ile birlikte görev devri koordinasyonunu sağlamak için organizasyondaki görevine devam edecek.

2006 yılından beri AOC’de görev yapmakta olan ve 2011’de MMD’ye katılmış olan Stefan Sommer, yeni görevine ekran sektöründeki geniş deneyimini ve kanıtlanmış başarı geçmişini de beraberinde getiriyor.

Thomas Schade, geçiş ile ilgili şunları söyledi: "Son on beş yıldır AOC ve MMD'nin büyümesine katkıda bulunmak büyük bir onur. Stefan'ın liderliğinde ekibimizin harika sonuçlar elde etmeye devam edeceğinden eminim."

Stefan Sommer ise şükran duyduğunu şu sözler ile ifade etti: "Tüm şirket adına, olağanüstü liderliği ve Avrupa’daki operasyonlarımıza getirdiği büyük başarı nedeniyle Thomas’a en derin teşekkürlerimi sunmak isterim. Kendisinin katkıları değer biçilemez. Gösterdiği adanmışlığa da minnettarız."

Sommer sözlerine şu şekilde devam etti: "Avrupa Başkan Yardımcılığı görevini devralırken bu zorlu piyasadaki büyüme rotamızı uzun süreli ortaklarımız ile birlikte sürdürmeye kararlıyım. Ekran teknolojisinin sınırlarını sürekli zorladık. Geldiğim bu yeni görevde, yetenekli ekibimiz ile birlikte çalışarak sektörde liderlik geleneğimizi korumak için yeni teknolojileri ve güçlü inovasyonları geliştirmeyi iple çekiyorum."

Bu geçiş, AOC ve MMD’nin Avrupa piyasasındaki stratejik vizyonu için sürekliliği sağlama taahhüdünün bir yansıması.