AOC, Taşınabilir Monitörünü Tanıttı

Ekran uzmanı AOC, mobil bilgisayar deneyimini geliştiren çok yönlü ve portatif monitörü AOC 16T3EA’yı tanıttı.

AOC, Taşınabilir Monitörünü Tanıttı

AOC, Taşınabilir Monitörünü Tanıttı

Ekran uzmanı AOC, mobil bilgisayar deneyimini geliştiren çok yönlü ve portatif monitörü AOC 16T3EA’yı tanıttı. Bu model, ince çerçeveleri ve şık tasarımıyla 15.6 inç (39.5 cm) ekranı üzerinde Full HD çözünürlük sunarak profesyoneller, evden çalışanlar ve hibrit çalışanlar için verimliliği artırmayı hedefliyor.

AOC 16T3EA, Full HD çözünürlüğe sahip 15.6 inçlik bir IPS panel sunuyor. Bu özellik, monitörü benzer boyuttaki dizüstü bilgisayarlar için ideal bir seçenek yapıyor. Monitör, mobil çoklu ekran kurulumlarını hızlıca yapabilme olanağı da sağlıyor. Kolay bağlantı seçenekleri ve hafif yapısıyla AOC 16T3EA, ekranınızı genişletmenizi ve çeşitli kullanım durumlarına uyum sağlamanızı kolaylaştırıyor.

Profesyoneller, kütüphane, kafe veya ofiste çift monitör kurulumlarıyla çalışabilir veya mobil sunumlar gerçekleştirebilir. Full HD çözünürlüklü 15.6 inçlik IPS ekran, canlı görseller ve geniş görüntüleme açıları sunarak uzaktan çalışma ve toplantılar sırasında verimliliği artırıyor.

AOC 16T3EA’nın 11.5 mm inceliği ve 1.1 kg altındaki ağırlığı, taşınabilirliği artırıyor. USB-C (DisplayPort Alt Modu ile) bağlantısı ise kolay bağlantı sağlıyor. Dahili otomatik rotasyon özelliği, manzara ve portre modları arasında geçiş yaparak farklı çalışma ortamlarına uyum sağlıyor.

Monitör, çeşitli eğme açıları sunan katlanabilir bir ayak ve çiziklerden koruyan bir taşıma çantası ile birlikte geliyor. Ayrıca, 50x50mm VESA montajlı braket seçeneği ile sabit kurulumlar ya da monitör kolu kullanımı da mümkün.

250 nit parlaklık sunan monitör, iç mekân kullanımına uygun olup, uçak ve tren gibi ortamlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Kullanıcılar, bir ekranda oyun oynayabilir ya da müzik dinleyebilirken, ana ekranda iş yapabilirler.

AOC 16T3EA, 2024 yılının Ağustos ayının ortalarından itibaren KDV dahil 209 USD tavsiye edilen perakende fiyatıyla satışa sunulacak.