Ankr, Coinbase Wallet Desteğini Duyurdu

Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr, staking platformuna Coinbase Wallet desteği eklediğini açıkladı.

Ankr, Coinbase Wallet Desteğini Duyurdu

Kripto odaklı birçok şirket yaptıkları çalışmalar ile gündeme geliyor. Son olarak Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr, staking platformuna Coinbase Wallet desteği eklediğini açıkladı.

Ankr, Coinbase ile yaptığı iş birliğini duyurdu. Söz konusu iş birliğiyle ABD merkezli borsanın cüzdan hizmeti Coinbase Wallet’ı Ankr Staking platformuna bağlamak mümkün olacak. Coinbase Wallet kullanıcıları, Ankr Staking platformunda likit staking yapabilecek. Böylece cüzdanlarında bulunan ve stake ettikleri varlıklar için günlük faiz alarak pasif gelir elde etme imkanı yakalayacak.

Yeni entegrasyondan faydalanmak isteyen masaüstü kullanıcıların, Coinbase Wallet tarayıcı eklentisini Ankr Staking platformuna bağlamaları gerekiyor. Mobil kullanıcılar ise aynı işlemi Coinbase Wallet uygulamasının merkeziyetsiz uygulama (DApp) tarayıcısından gerçekleştirebilecek.

Ankr Ürün Başkanı Josh Neuroth, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

"Coinbase Wallet bağlantısı, Ankr Staking için en çok talep edilen özelliklerden biriydi. Bu durum, cüzdanın Web3 ve DeFi alanlarıyla günlük düzeyde etkileşime girme konusunda ne kadar çok kişi tarafından kullanışlı bulunduğunu doğruluyor. Her zaman staker’larımızın memnun olmasını sağlamak ve mümkün olduğunca fazla katılımcıya gelir çözümleri sunmak isteriz."