Ankara Sokaklarında 6 bini Aşkın Kişi Ödül Avına Çıktı

Büyük ilgi gören konum tabanlı ödül kazanma uygulaması Gripper'a, Ankara'da 90 bin TL değerinde binlerce ödül tanımlandı.

Ankara'da 6 bini aşkın kişi ödül avında

Üye iş yerlerinin tanımladığı ödülleri, kullanıcıların mobil cihazları yardımıyla yakaladığı ve yakalarken hem eğlendiği hem de kazandığı konum tabanlı ödül yakalama uygulaması Gripper'a Ankaralılar büyük ilgi gösteriyor.

Kısa süre içerisinde 300'ün üzerinde işletmenin toplam değeri yaklaşık 700 bin TL'yi bulan ödülü tanımladığı sistem, tüm Türkiye'ye hızla yayılıyor. Son olarak Ankara'da 100'den fazla işletmenin 90 bin TL değerini aşan binlerce ödülü tanımladığı uygulama, 6 bin 401 Ankaraları kullanıcı tarafından akıllı telefonlarına indirildi.

Geçtiğimiz günlerde bayilik vermeye de başlayan Gripper, böylece Türkiye'de mobil uygulamanın bayilik verdiği bir ilke de imza atmış oldu. Silver, Gold ve Platin olmak üzere üç kategoride bayilik veren Gripper, yeni bayilere aynı zamanda hem operasyonel destek veriyor hem de ilk üç ay boyunca bu bayilerin toplam giderlerinin yarısını da karşılıyor.

Gelir modeliyle farklılaşan Gripper, ödül başına alınan 1 TL ücretle şirketleri yeni müşterilere ulaştırıyor. Ücret, ödülün ne olduğundan tamamen bağımsız; ister akıllı telefon, ister bir bardak çay olsun 1 TL'ye sabitlenmiş durumda. İşletmelerin tanımladığı ödüller, ister harita ister listeleme sayfası üzerinden seçilerek yakalanıyor. Yakalanan bu ödüller, üye iş yerlerinde kullanılabiliyor. Kullanıcı hedef olarak belirlediği ödülün olduğu konuma gittiğinde ödülü yakalama fırsatı kazanıyor.

Okuyucu Yorumları