Android 15'te saklanmış sürpriz uzay gemisini gördünüz mü?

Google, geliştirdiği her yazılıma küçük sürprizler eklemeyi seviyor. Arama motorundaki sonsuz koşucu oyununu bilenler buna pek şaşırmayabilir. Google'ın yeni sürprizi ise Android'in 15. sürümünde ortaya çıktı. Peki Google Android kullanıcılarına bu kez hangi sürpriz yumurtayı hazırladı?

Android 15'te saklanmış sürpriz uzay gemisini gördünüz mü?

Kullanıcılarına sürprizler yapmayı seven yazılım devi Google'ın, Android'in her sürümüne bir sürpriz yumurta eklemesi artık alışıldık bir durum. Ve şimdi şirketin, Android 15'te de minik bir oyun sakladığı ortaya çıktı. Oyun, farklı gezegenlere iniş yapmanız üzerine kurgulanmış.

Landroid ismi verilen mini oyun, Landrdoid isimli bir ekran koruyucu ile geliyor. Bu ekran koruyucuya Ayarlar > Telefon hakkında > Android sürümü yolunu izleyerek erişebilirsiniz. Oyunu başlatmak için Android sürümüne birkaç kez dokunmanız ve ardından Android 15 logosuna dokunup birkaç saniye basılı tutmanız gerekiyor.

Uzay gemisi temalı ekran koruyucu da Android 15 çalıştıran telefonunuzda Ayarlar > Ekran ve Dokunma > Ekran koruyucu seçeneğine dokunarak görülebilir. Bir Pixel tabletiniz varsa, Ayarlar > Hub modu > Ekran koruyucu seçeneklerine gitmeniz gerekiyor.