Amazon, FTX Mini Dizisi Üzerinde Çalışıyor

Sam Bankman-Fried’in FTX imparatorluğunun mini dizisini çekmek için Apple, Amazon ve Netflix gibi video akış platformları birbirleriyle yarışıyor

Amazon, FTX Mini Dizisi Üzerinde Çalışıyor

Bir zamanlar dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası olan FTX, geçtiğimiz haftalarda iflas başvurusunda bulunmuştu. Sam Bankman-Fried’in FTX imparatorluğunun mini dizisini çekmek için Apple, Amazon ve Netflix gibi video akış platformları birbirleriyle yarışıyor.

Kripto para borsası FTX’in çöküşünün etkileri henüz tam olarak görülmemiş olsa da, Amazon iflas etmiş kripto para borsası ve eski yöneticisi Sam Bankman-Fried’i konu alan bir mini dizi projesi üzerinde çalışıyor.

Marvel evreninden aşina olduğumuz Anthony ve Joe Russo’nun AGBO yapım şirketinin yapımını üstlendiği projede Russo kardeşler birkaç bölümü yönetmeyi düşünüyor.

Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre Amazon’un FTX mini dizisi, Sam Bankman-Fried’in kripto imparatorluğunu kurmasıyla başlayacak. FTX’i nasıl büyüttüğünü ve sonrasında FTX’in büyük çöküşünü işleyecek olan dizide, Sam Bankman-Fried’i kimin canlandıracağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.