Amazon, FTX Dizisinin Yayın Hakkını Aldı

Amazon tarafından yapılan son açıklamaya göre, FTX ve Sam Bankman-Fried’in çöküşünü anlatan bir dizinin yayın hakkı alındı.

Amazon, FTX Dizisinin Yayın Hakkını Aldı

E-ticaret devi Amazon, Prime Video servisine yeni içerikler eklemeye devam ediyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamada, son dönemin en çok konuşulan konularından olan FTX ve Sam Bankman-Fried’in çöküşünü anlatan bir dizinin yayın hakkının alındığı belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda Netflix, Apple ve Amazon’un FTX dizisi için yarıştığı ve Amazon’un bu dizinin yayın haklarını satın almaya yakın taraf olduğunu açıklamıştık. Söz konusu dizi hakkında Amazon cephesinden açıklama geldi. Amazon, kripto para borsası FTX ve kurucusu Sam Bankman-Fried’in çöküşünü anlatacak sekiz bölümlük FTX mini dizisinin yayın haklarını aldı.

Amazon tarafından daha önce yapılan açıklamada, Marvel evreninden aşina olduğumuz Anthony ve Joe Russo’nun AGBO yapım şirketinin yapımını üstlendiği projede Russo kardeşler birkaç bölümü yönetmeyi düşündüğünü belirtilmişti.

Gelen son bilgilere göre ise Amazon’un FTX mini dizisinin bazı merak edilen detayları ortaya çıktı. FTX ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in çöküşü hakkında olacak dizi sekiz bölümlük bir mini dizi olarak izleyicilerle buluşacak. Henüz isminin belli olmadığı mini dizinin prodüksiyonu Mart 2023 gibi erken bir tarihte başlayacak.

Bu haber Chip Online ve BTHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.