Amazfit T-Rex 3, IFA 2024’te tanıtıldı

Amazfit, IFA 2024’te yeni modeli T-Rex 3’ü tanıttı. Akıllı saat, tam şarjla 27 güne, GPS aktif edildiğinde 7.5 güne kadar kullanım ömrü iddiasına sahip.

Amazfit T-Rex 3, IFA 2024’te tanıtıldı

Amazfit, Berlin’de düzenlenen IFA 2024’te yeni akıllı saati Amazfit T-Rex 3’ün tanıtımını gerçekleştirdi. Zepp Health destekli T-Rex 3, sahip olduğu özellikleriyle dikkat çekiyor.

Amazfit T-Rex 3, şirketin deyimine göre modern kaşifler için tasarlanmış. Askeri standartlarda dayanıklılık iddiasıyla gelen Amazfit T-Rex 3, dış mekan navigasyon özelliklerinine ve uzun pil ömrüne sahip.

Amazfit T-Rex 3 Özellikleri Neler?

Tanıtımda açıklananlara göre akıllı saatin 1.5 inç AMOLED ekranı, 2.000 nit parlaklık seviyesine ulaşabiliyor. 700 mAh pile sahip olan T-Rex 3'ün en büyük iddiası pil ömründe: İddiaya göre Amazfit T-Rex 3, tam şarjla 27 güne değin kullanım ömrü sağlıyor, GPS aktif edildiğinde ise 7.5 güne kadar kullanım ömrü sunuyor.

170’in üzerinde egzersiz moduna sahip olan akıllı saat, spor salonları ve diğer kapalı alan egzersizlerine odaklanan kullanıcılar için Zepp APP üzerinden özel antrenman şablonları oluşturabiliyor. Bu şablonlar, Amazfit T-Rex 3 üzerinden senkronize edilebiliyor.

Bunların yanı sıra Amazfit T-Rex 3, ChatGPT-4o destekli Zepp OS 4 işletim sistemiyle sesli komutla kontrol edilebiliyor. Yeni işletim sisteminin, OpenAI'nin GPT-4o teknolojisinden yararlanan yükseltilmiş bir Zepp Flow özelliğiyle geldiğini söyleyen yetkililer, bu sayede kullanıcıların, belirli anahtar sözcüklere veya fiziksel dokunuşa ihtiyaç duymadan, sesli komutlarla akıllı saatlerini sorunsuz bir şekilde kontrol edebileceklerini söylüyorlar.