AGON PRO AG346UCD monitörü duyuruldu. İşte özellikleri

AGON by AOC, 34 inçlik (86.4 cm)  kavisli oyun monitörü AGON PRO AG346UCD modelinin piyasaya çıktığını gururla duyurdu.

AGON PRO AG346UCD monitörü duyuruldu. İşte özellikleri

AGON by AOC, 34 inçlik (86.4 cm) kavisli oyun monitörü AGON PRO AG346UCD modelinin piyasaya çıktığını gururla duyurdu.

Gaming tutkunlarına yönelik AGON PRO ürün grubu altında, W-OLED ve QD-OLED yelpazesine eklenen bu yeni modelde QD-OLED paneli, 175 Hz yenileme hızı ve UWQHD (3440x1440) çözünürlük sunuyor. Yeni AG346UCD modeli, rol yapma oyunları (RPG), hikaye odaklı oyunlar ve aynı zamanda yarış simülasyonları, uçuş simülatörleri ve aksiyon oyunlarına yönelik özellikler barındırıyor.

AGON PRO AG346UCD, hafif 1800R kavisli, ultra geniş 21:9 görüntü oranı ile gelirken, 34 inçlik ekranıyla geniş bir alan sunuyor. 175 Hz yenileme hızı ve 0.03 ms GtG gibi özelliklerini de bulunduran monitörün, DisplayHDR True Black 400 sertifikasyonu, VESA Adaptive-Sync teknolojisi ve AMD FreeSync Premium Pro desteği de mevcut.

AGON by AOC Gaming Ürünleri Yöneticisi Cesar Acosta yeni monitör hakkında şunları söyledi: "AGON PRO AG346UCD, sürükleyici ultra geniş ekranlarda önemli bir sıçramayı temsil ediyor. Bir QD-OLED panelini 175 Hz yüksek bir yenileme hızı ve bizi farklı kılan gaming özellikleri ile birleştirmekle, simülasyon tutkunlarına, FPS ve aksiyon/macera oyunları sevenlere eşsiz bir görsel deneyim, canlı ve doğru renkler, süper hızlı tepki süreleri ve sıradışı bir kontrast sunuyoruz. Üstelik model, yüksek renk doğruluğu ile yayıncılar için de harika. Gerçekten de her şey için uygun bir monitör."

AGON PRO AG346UCD, Ekim sonundan itibaren KDV dahil 1079 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.