Adobe'dan ödüllü yarışma!

Büyük ödüllerin de dağıtılacağı dev etkinlik başlıyor! Siz de katılın, bu ödüllerden birini kazanın!

Dev etkinlik yaklaştı!

Adobe, kurumların bulut bilişime geçişini kolaylaştırmak ve kullanıcılarının yeni teknolojilere erişimini hızlandırmak amacıyla, Adobe Türkiye Facebook sayfası üzerinden #adobeCCDay canlı yayını ve Twitter'da özel bir yarışma düzenliyor. Canlı yayınlanacak yarışmada sorulara doğru cevabı veren ilk 5 kişi 1 yıllık Creative Cloud üyeliği kazanırken; 1 kişi de iPad mini ile ödüllendirilecek!


Not:
Canlı yayını izlemekte sorun yaşıyorsanız buraya tıklayın.

Yarışma hakkında bilgi:

13 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 11:00'de Creative Cloud demolarıyla başlayacak olan yayın CHIP Online üzerinden veya bu adresten izlenebilecek. Saat 15:00'de Soru-Cevap bölümüyle sürecek olan yayın, Twitter üzerinden gerçekleşecek yarışmadaki hediyelerin sahiplerini bulmasının ardından saat 16:30'da sona erecek.

Adobe uzmanları tarafından Creative Cloud uygulamaları hakkında ilk elden yaratıcı iş akışları farklı senaryolarla Adobe Türkiye Resmi Facebook sayfası üzerinden canlı yayın ile işlenecek. Ayrıca, katılımcılar Twitter'da #adobeCCday etiketiyle Adobe uzmanlarına istedikleri soruları sorabilecek. Katılımcıların, etkinliğe canlı katılabilmeleri için bu adreste yer alan katılım formunu doldurması yeterli!

Kullanıcılar Twitter'da düzenlenecek olan yarışmaya #adobeCCday etiketiyle cevap vererek katılabilecekler. Yarışma sırasında Adobe Creative Cloud ile ilgili sorular tweetlerle sosyal medyada yayınlanacak. Canlı yayınlanacak yarışmada sorulara doğru cevabı veren ilk 5 kişi 1 yıllık Creative Cloud üyeliği kazanırken; 1 kişi de iPad mini ile ödüllendirilecek!

Katılın, kazanın!

Okuyucu Yorumları