ADATA'dan cebinize uygun USB Flash sürücü

Adata'nın yeni USB sürücüsü küçük boyutu, zarif tasarımı ve ekonomik fiyatıyla dikkat çekiyor

Taşınabilir bellekte şıklık!

ADATA Technology, Superior serisine yeni bir ürün daha ekledi. COB (Chip On Board) teknolojisiyle üretilen S101, kompakt ve zarif bir teknolojik mücevher gibidir. Benzersiz ve rahat bir dokuya sahip yüksek kalite siyah deri kılıfı, şıklığıyla zevkinize, uygun fiyatıyla bütçenize hitap eder.

Superior serisine yeni eklenen bu ürün COB teknolojisi sayesinde daha küçük bir profile sahiptir. 3,3 cm'lik boyu ve 1,6 cm'lik genişliğiyle S101, geleneksel USB flash sürücülere oranla daha kompakt bir yapıya sahiptir, ayrıca bir Bluetooth kulaklık kadar küçük ve zariftir.

S101'in tasarımında gereksiz tasarım elemanları bulunmaz. Sade ve zarif yapısı hem şıktır hemde elde rahat kullanılmasını sağlar. Tek parça askılığı sayesinde kolay taşınır ve aynı zamanda kaybolma riski azalır.

Ayrıca kullanıcılar, üyelik gerektirmeden UFDtoGO, OstoGO yazılımlarını ve yeni Norton Internet Security 2010'un 60 günlük deneme sürümünü indirebilir ve bir kaç tıklamayla ADATA USB Flash belleklerinin hem mobilite hem de güvenliğini geliştirebilirler. S101 ömür boyu ürün garantilidir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları