Acronis'ten eğitim ve sertifikasyon imkanı!

Veri kurtarma ürünleriyle tanınan Acronis'ten profesyonel eğitim programı fırsatı; işte detaylar...

Acronis'ten eğitim imkanı!

Acronis, en son veri kurtarma ürünleri grubunun lansmanını desteklemek için yeni bir eğitim ve sertifikasyon programı sunuyor. Acronis Academy, kanal ortakları ve son kullanıcılar için derinlemesine teknik ve satış eğitimi sağlamayı amaçlayan profesyonel bir eğitim programıdır. Böylece Acronis Eğitim programına katılan kullanıcılar ve kanal ortakları avantajlara sahip olacaklar.

Mevcut Acronis sertifikasyon programının yerine geçen Acronis Academy, farklı seviyelerde satış ve teknik eğitimler içeren daha kapsamlı bir program sunacak. Bazı kurslar, detaylı online sertifikasyon testi ile tamamlanacak ve yerinde eğitime ek olarak, Acronis Academy online satış eğitimi ve seminerleri de düzenleyecek. Şu anda mevcut olan ilk iki kurs şunlar:

Acronis Certified Engineer (Onaylı Mühendis) (ACE) – Kanal veya son kullanıcı kuruluşlarındaki bireyler için teknik sertifikasyon. İki günlük yerinde eğitim sunan Acronis Certified Engineer kursu, Acronis Backup & Recovery 10 portföyü de dâhil taşıma ve veri kurtarma çözümleri hakkında bilgi aktarımı sağlamaktadır.

Bu program, proje uygulaması, yaygınlaştırma ve sorun giderme ile ilgili rehberlik sunmaktadır. İşletmelerin veri kurtarma stratejileri ve sanallaştırma ve veri tekilleştirme gibi teknolojilerden nasıl faydalanılacağı konusunda en iyi uygulama tavsiyelerini sunmakta ve yöneticilerin, IT altyapılarını daha iyi yönetebilmelerine ve sonuçta maliyet tasarrufu sağlamalarına imkân tanımaktadır.

Acronis Certified Trainer

Acronis Certified Trainer

Acronis Certified Trainer (Onaylı Eğitmen) (ACT) – IT profesyonelleri için kapsamlı teknik sertifikasyon. Acronis Onaylı Eğitmen olmak için ACT kursunu almanız gerekmektedir. Dağıtım ortaklarının eğitmenleri ACT kursunu tamamladıktan sonra, bu dağıtım ortakları Acronis Academy eğitim kursunu verebilirler. Tüm Acronis Academy kursları yetkin, profesyonel eğitmenler tarafından verilecektir.

David Junca, Acronis CEO'su (Güney Avrupa) konu ile ilgili olarak şunları söyledi; "Acronis Academy, ortaklara ve son kullanıcılara geniş bir deneyim kazandıran, veri kurtarma senaryoları ve çözümleri ile ilgili bilgilerini artırmalarına imkân veren eksiksiz bir program. Bu, müşterilerimizin deneyim ve memnuniyetini artırmak için süregelen taahhüdümüzün bir parçası. Bu, ortaklar için satış süreçlerini desteklemek için bir dizi girişimin de parçasını oluşturuyor".

Eğitim programlarının tarihleri için lütfen www.kavi.com.tr adresini ziyaret ederek öğrenebilirler: Mevcut ACE'lerin, yeni eğitim programını upgrade etmeleri ve onaylı durumlarını korumaları için altı aylık bir süreleri bulunuyor. Veritabanı yedekleme gibi konularda satış eğitimi ve ilave teknik eğitim kursları gelecek yıl başlatılacak.

Okuyucu Yorumları