Acer’ın Yeni Nesil Elektrikli Bisikletleri Eurobike 2024’te Tanıtılacak

Acer, takip teknolojisine sahip yeni ebii elite de dahil olmak üzere geniş lastikli Acer ve Predator elektrikli bisikletlerini Eurobike 2024’te tanıtacağını duyurdu.

Acer’ın Yeni Nesil Elektrikli Bisikletleri Eurobike 2024’te Tanıtılacak

Acer, 3-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleşecek EUROBIKE 2024’te yeni Acer ebii elite, eNomad-R serisi ve Acer eCargo-M elektrikli bisikletlerini tanıtacak. Fuar sırasında ayrıca Acer ve Predator e-mobilite modellerinin tamamı “Yeni Nesil Akıllı Elektrikli Bisiklet ve Elektrikli Scooterlarla Yolculuğunuzda Devrim Yaratın” mottosuyla sergilenecek.

Hem amiral gemisi ebii’yi hem de yeni ebii elite’i kapsayan ebii serisi, yapay zeka özellikleri ve son teknoloji tasarımıyla global bir fenomen haline gelen ebii’nin misarını sürdürmeyi hedefliyor. Merkezinde yapay zeka teknolojisi bulunan ebii'nin minimalist tasarımını koruyan ebii elite; günlük ulaşım, alışveriş, kısa yolculuklar ve eşya veya yük taşımacılığı gibi çeşitli durumlarda sürücüler için ön ve arka bagajlar gibi daha geniş bir aksesuar yelpazesi sunuyor. Ayrıca, geliştirilmiş hızlanma ve tırmanma yetenekleriyle bisikletin, çeşitli arazi ve sürüş ortamları için daha uygun olduğu belirtiliyor.

Ebii, 2023’te gerçekleştirilen lansmanından bu yana; TIME Dergisi 2023’ün En İyi İnovasyonları, Good Design Ödülü ve Taiwan Excellence Ödülleri gibi pek çok ödüle layık görülürken ebii’nin çevre dostu ambalajı, 2024 Dieline Ödülleri’nin Ev, Alışveriş ve Diğer Pazarlar kategorisinde üçüncü oldu. Öte yandan, ebiiGO uygulaması ise Red Dot Tasarım Ödülü ve Taipei Cycle d&i Ödüllerini aldı.

ebii elite, Predator eNomad-R, Acer eNomad-R ST, Acer eCargo-M, Acer eCity-R ve Acer eUrban-R modellerinin tümü, gelişmiş takip teknolojisine sahip olmakla birlikte bu teknoloji, sürücülerin elektrikli bisikletlerini kolayca bulmalarını sağlıyor ve her türlü şehir düzenlemesine uygun olarak genel güvenlik ve konforu artırmayı hedefliyor.

Alüminyum alaşımlı iskeletleri, süspansiyon çatal tasarımları ve çeşitli şehir içi zemin ve yollarda daha fazla uyum ve güvenlik sağlamayı amaçlayan 20x4” geniş lastiklere sahip olan Predator eNomad-R ve Acer eNomad-R ST elektrikli bisikletler ise çok yönlü bir şehir içi kullanım deneyimi için tasarlanmış durumda.

Kullanıcılara şehir içinde çok yönlü kullanım şekilleri sunabilmek için tasarlanan Predator eNomad-R ve Acer eNomad-R ST elektrikli bisikletler, konfor için sağlam alüminyum alaşımlı iskeletlere ve süspansiyon çatal tasarımlarına; şehir içi çeşitli arazi ve yollarda daha fazla uyum ve güvenlik için ise 20x4” kalın lastiklere sahip.

Acer fuar dahilinde ayrıca, maksimum 230 kg yük kapasitesi ve sorunsuz yönlendirme ve kullanım için daha alçak ağırlık merkezi sunan Acer eCargo-M elektrikli bisikletini de sergiliyor. Ön ve arka bagajlar ekstra çanta taşımayı mümkün kılarken çocuk koltuğu veya sörf tahtası gibi aksesuarları taşımak için imkan sağlayan uzatılmış arka bagaj, günlük kısa yolculukları konforlu ve rahat hale getirmeyş amaçlıyor.

Acer, şehir içi elektrikli bisikletleri Acer eCity-R ve Acer eUrban-R'lar ise kentin sokaklarında seyahat etmek için tasarlandığını belirtiyor. Acer’ın elektrikli scooter serisi, günlük yolculuklar için Acer ES Serisi 1’i, Acer ES Serisi 5’i ve açık hava tutkunları için Predator ES Serisi 7 ve Predator Extreme'i de içeriyor.

Acer ebii, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da 3.999 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Acer ebii elite, Predator eNomad-R, Acer eNomad-R ST, Acer eCargo-M, Acer eCity-R ve Acer eUrban-R, 2024 yılının 4’üncü çeyreği itibariyle Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde satışa sunulacak.

Acer’ın eScooter serisi ise Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da aşağıdaki fiyatlarla satışa sunuldu:

  • Acer ES Serisi 1 (AES021): 329 Euro
  • Acer ES Serisi 3 (AES023): 429 Euro
  • Acer ES Serisi 5 (AES025): 599 Euro
  • Predator Extreme: 1.199 Euro