Acer Yamaha'ya sponsor oldu

Acer Yamaha ile ortaklık anlaşması imzalayarak Yamaha Yarış Takımının Resmi Sponsoru oldu...

Acer yarışacak!

Not: Firmanın basın bülteninden derlenmiştir.

Acer mükemmele ulaşmanın ancak takım çalışması, kendini adama, esneklik ve azmin yanı sıra, bu markanın "İnsanları Yetkilendirme" felsefesinin şahitliğinde, bireyin ruhunu teşvik etmekle mümkün olduğu spor dünyasına sürekli zaman ve emek harcıyor.

"Acer'in stratejileri ve hedefleri Yamaha Fabrikası Yarış Takımınınkilerle mükemmel bir birlik içinde: hedeflere bağlılık, başarının ardından koşma ve rekabet ruhu bizim ortak niteliklerimiz," diyor Acer Inc. Başkanı Gianfranco Lanci. "Bu nedenle bizim markamızın böyle başarılı bir takımla bir araya gelmesinin Acer'in genel liderliğini pekiştirmeye yardımcı olacağını bilmenin verdiği güvenle Yamaha ile bu yeni ve önemli ortaklığı başlatmaya karar verdik."

Yamaha Fabrikası Yarış Takımı rekabet edebilecek nitelikteki ve güvenilir motosikletlerinin üstünlüğü ve tasarımının yanı sıra kazanmaya yönelik yarış stratejilerinin uygulanması sayesinde son birkaç sezondur MotoGP Dünya Şampiyonalarında özellikle başarılı oldu.

Başlangıçta iki sezon olarak imzalanan anlaşmada Acer markası hem motosikletlere hem de Valentino Rossi ve Colin Edwards'ın yarış üniformalarına, kulübelerde çalışan cep personelinin üniformalarına ve takımın tüm ulaşım araçlarına eklenecek.

Bilgi için:
Acer Computer (M. E.) Ltd.
Tel: 0212 261 62 02

Okuyucu Yorumları