A-Data'dan süper hızlı bellek kartları

A-DATA microSDHC Class 10 Bellek kartlarını tüketiciler ile buluşturuyor...

A-Data'dan süper hızlı bellek

A-DATA Technology Co., Ltd., DRAM bellek ve flash ürünlerinin dünya çapındaki üreticisi, bugün ürün dizisine microSDHC Class 10 bellek kartının eklenişini duyurdu.

Yüksek kapasitenin yanında bu yeni Class 10 kart, kullanıcılara yüksek veri transferi performansı ve kart yuvalı yeni nesil cep telefonları için ideal bir yükseltme çözümü sağlamayı amaçlıyor.

Class 10 özelliklerini barındıran, SD™ Association Specification v3.00 ile uyumlu A-DATA microSDHC Class 10 bellek kartı, önceki Class 6 kartlarından 1,6 kat fazla olan 16 MB/s okuma, 10 MB/s yazma hızıyla yüksek hız sunuyor.

Daha yüksek hız neye yarıyor

Daha yüksek hız neye yarıyor

Bu yüksek performans, kullanıcılara oldukça yaygınlaşan akıllı telefonların (smartphones) çok yönlü ve gelişmiş multimedya özelliklerinden yararlanma olanağı sunar. Kesintisiz ve yüksek çözünürlüğe sahip videolar kaydetmek, müzik dosyalarını aktarmak veya mobil aygıtlarda birden çok uygulamayı çalıştırmak mümkün.

4GB'tan başlayan seçenekleriyle A-DATA microSDHC Class 10 bellek kartının adaptörlü paket opsiyonu da bulunur. Adaptör, uyumlu platformlarda kolaylıkla veri erişimi sağlayarak uygulama alanını genişletir. Flash depolama ürünlerinin lideri A-DATA, Class 2'den Class 10'a kadar geniş bir yelpazede microSDHC çözümleri sunarak mobil kullanıcıların farklı farklı ihtiyaçlarını karşılar.

Tüm A-DATA bellek kartları ömür boyu ürün garantisiyle gelir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları