90'ların ünlü oyun yapımcısı Argonaut geri dönüyor

90'lı yıllarda fırtınalar estiren oyun yapımcısı Argonaut geri dönüyor ve PS1'de çok sevilen bir oyununu modern oyun cihazlarına adapte ederek çıkış yapmaya hazırlanıyor.

90'lı yılların ünlü oyun devi geri dönüyor

İlk Playstation cihazıyla, yani PS1 ile oyun oynadıysanız, dönemin sevilen 3D platform oyunu Croc: Legend of the Gobbos'u da oynamış veya duymuş olabilirisiniz. Oyunun 1997'deki çıkışından 27 yıl sonra, orijinal geliştirici Argonaut yeniden ortaya çıktı. Ekip şimdi efsanevi PS1 oyununu yeniden hayata geçirecek.

İlk tanıtım fragmanı Croc: Legend of the Gobbos remaster'ın daha yüksek kare hızı ve çözünürlükle çok daha akıcı göründüğünü gösteriyor.

Basın açıklamasında, oyunun 2024 yılında PC ve konsollara geleceği ve “kapsamlı ve titizlikle düzenlenmiş bir dijital müze” olarak tanımlanan 'Crocipedia' gibi ekstralar içereceği belirtiliyor. Bu da oyun hakkındaki konsept sanat eserleri, eski röportajlar ve benzer detayların oyun içine ekleneceği anlamına geliyor.

Tanıtım fragmanından birkaç kısa oynanış bölümü dışında anlaşılabilecek pek bir şey yok, ancak remaster aracılığıyla oyuna yapılan güncellemeler umut verici görünüyor.