50 mükemmel ipucu ile Windows 7'yi uçuruyoruz

Doğru vidaları sıkarak Windows 7'yi hem daha güvenli hem de daha hızlı hale getiriyoruz...

Windows 7 için 50 ipucu!

Windows 7 ile birlikte gelen yeni araç çubuğunu beğenmediniz mi? Galerimizde Windows 7'nin yeni sıçrama listesi gibi özelliklerini nasıl daha etkin biçimde kullanabileceğinizi göstermekle kalmayıp başlat menüsünü de istediğiniz şekilde değiştirebilmemize olanak tanıyacak ipuçlarına yer vereceğiz. Yine masaüstünüzdeki simgelerin organize edilip burayı çöplüğe çeviren kısayolların temizlenmesine de galerimizde yardımcı olacağız.

Kişisel bir Windows
Görev çubuğunu değiştirerek daha konforlu, performanslı ve göz alıcı bir hale getirebilirsiniz. Yine Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarları ile oynayarak daha hızlı bir çalışma ve daha az uyarı penceresi ile karşılaşmak mümkün. Öte yandan sisteme dahil edilmiş araçlar ile hataların kaynağını tespit edebilir veya sistem başlangıcında çalışacak olan yazılımları devre dışı bırakabilirsiniz.

En iyi kısayollar
Tabii ki bazı yazılımlar, klasörler ve semboller için önemli klavye ve fare kısayollarını daima kullanılmaktadır. Galerimizde ise özellikle web'de anonim olarka dolaşmanızı kolaylaştıracak ipuçlarını bulabileceksiniz.

Şimdi vakit kaybetmeden buraya tıklayın ve 50 ipucu ile uçuşa geçmeye başlayın...

Okuyucu Yorumları