5. Bilişim Teknolojileri Şenliği

Kadir Has Üniversitesi gençleri "5. Bilişim Teknolojileri Şenliği"ne çağırıyor...

BT Şenliği

Kadir Has Üniversitesi; 10. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği "Bilişim Teknolojileri Şenliği" ile tüm gençleri 3-4 Mayıs 2007 tarihleri arasında çatısı altında topluyor.

Teknolojinin kullanımını yaygınlaştırmak ve yeni teknolojileri gençlerle buluşturmak amacıyla her yıl gerçekleştirilen "Bilişim Teknolojileri Şenliği"nin bu yıl beşincisi düzenleniyor.

Bilgisayar oyunları, ödüllü oyun turnuvaları, sertifikalı eğitim seminerleri, söyleşi ve konserlerin yanı sıra, son teknoloji ürünlerinin sergileneceği teknoloji firmalarının standlarını ziyaret etmenin de mümkün olacağı "Bilişim Teknolojileri Şenliği"ne sertifikalı-ücretsiz eğitim seminerleri ve yarışmalar da renk katacak.

Sertifikalı-ücretsiz eğitim seminerleri; 16-25 yaş arası tüm gençlere ücretsiz olarak açık ve her tür teknolojiyi kapsamayı hedefliyor. Seminerlerde; Windows Vista, CEH – Certified Ethical Hacking (etik bilgisayar korsanlığı), Photoshop, Web Tasarımı, Yazılımda Kalite Yönetimi ve Bilgisayar Ağlarında Kariyer Planlama adı altında toplam 6 kategoride verilecek olan eğitimlerin dışında katılımcı firmaların özel sunumları da yer alacak. Tüm eğitim seminerleri için kayıtlar http://bts.khas.edu.tr adresinden yapılabilir.

Eğitimlerin sonunda sertifikaların verileceği seminerlerde katılımcıların, yapılacak çekilişlerle kursa eğitim merkezlerinde devam etme şansını yakalamaları da mümkün olacak.

3-4 Mayıs 2007 tarihleri arasında 11:00-19:00 saatleri arasında Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü'nde gerçekleşecek olan "Bilişim Teknolojileri Şenliği"nin son gününde, on üç dalda düzenlenecek YILIN EN HAS BİLİŞİMCİLERİ ÖDÜLLERİ sahiplerini bulacak ve sektörün önde gelen firma ve sektör temsilcilerine ONUR ÖDÜLLERİ verilecek.

Açılış : 3 Mayıs 2007, Perşembe
Saat : 10:00
Yer : Kadir Has Üniversitesi, Cibali Merkez Kampüsü

Bilgi İçin:
Yrd. Doç. Dr. Taner Arsan
Kadir Has Üniversitesi Rektör Danışmanı
[email protected]
(0212) 533 65 32/567 (0532) 651 65 87

Okuyucu Yorumları