4 pratik Chrome web uygulaması!

Chrome tarayıcınızı bambaşka bir boyuta taşıyacak bu 4 web uygulaması tam size göre...

Chrome için 4 bomba!

Chrome, yaklaşık iki hafta önce Web Store adındaki uygulama mağazasını hayata geçirdi. Web Store'daki uygulamaların çoğu, zaten bilinen bir websitesini ekrana getiren simgeden çok da ileri gitmiyor. Ancak bazıları geleneksel web sitesinden çok iPad uygulamalarına benziyor ve Chrome kullanıcılarına daha fazlasını sunuyor.

Bu uygulamalar Chrome Web Store'un geleceğinin nasıl olacağının bir göstergesi. Eğer siz de gelecekte nasıl web uygulamalarıyla karşılaşacağımızı merak ediyorsanız, listemizi mutlaka gözden geçirin.

İşte 4 Chrome OS uygulaması

İşte 4 Chrome OS uygulaması
Wunderground Chrome uygulaması

Hava durumu

İnternet, şüphesiz hava durumunu öğrenmenin en iyi yolu. Chrome Web Store'da ise bu iş için iki uygulama bulunuyor. Wunderground Chrome uygulaması, bulunduğunuz konumu yansıtan bir resim ve bilgiler görüntülüyor.

Eğer daha fazla ayrıntıya ihtiyacınız varsa tek tıklamayla tahminlere ve hatitalara erişebildiğiniz Weatherbug Chrome uygulamasını deneyebilirsiniz.

Wunderground Chrome uygulaması

CNN uygulaması, seçtiğiniz konularda yeni bir haber yayınlandığında sizi uyarıyor. Bir makale başlığına tıkladığınızda ise makale yeni bir sayfada açılıyor. Uygulamayı kullanarak haberleri Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşmanız mümkün.

Write Space, minimal bir metin düzenleyici. Tarayıcınız içerisinde çalışıyor ve tüm verileri Chrome içerisinde tutuyor, herhangi bir sunucuda veri depolamıyor. Birşeyler yazıp sayfayı kapattığında yazdıklarınızı geri getirmeniz mümkün.

Okuyucu Yorumları