30. Vatan mağazası da açıldı!

Açılış şerefine World'e özel %20 indirim ve 5 taksit fırsatı 10 Ekim'e kadar sürecek...

30. Vatan mağazası açıldı!

Türkiye'nin öncü teknoloji perakendecilerinden Vatan Bilgisayar, Türkiye çapındaki 30'uncu mağazasını 30 Eylül'de Adana'da açtı. Bu açılışla Vatan Notebook mağaza sayısını 15'e çıkartan Vatan Bilgisayar, artık Akdeniz Bölgesi'nde toplam beş, Adana'da ise toplam iki mağaza ile hizmet veriyor. Açılış şerefine düzenlenen ve 10 Ekim'e dek sürecek olan World'e özel %20 indirim ve 5 taksit fırsatı cep telefonlarından TV ve notebook'lara tüm ürünlerde Vatan Notebook Adana mağazasında Adanalıları bekliyor.

Vatan Bilgisayar Seyhan Hiperstore mağazası ile birlikte Adana'da iki, Akdeniz Bölgesi'nde beş mağazaya ulaşan Vatan Bilgisayar, ülke genelindeki Vatan Notebook mağaza sayısını da 15'e yükseltti.

Toplam 135 m²lik bir alanda kurulan Vatan Notebook Adana mağazası, 15 markanın 140 farklı notebook çeşidini bir araya getiriyor. Dahası açılış şerefine cep telefonlarından TV ve notebook'lara tüm ürün çeşitlerinde 10 Ekim 2010 tarihine dek World'e özel %20 indirim ve 5 taksit fırsatı sunuluyor olacak. Vatan Bilgisayar tüm Adanalıları, bu kaçırılmayacak fırsattan yararlanmak üzere Vatan Notebook Adana mağazasına davet ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları