3 Firefox eklentisi ile kaybolmaya son!

Firefox, nette gezerken yaşanan en büyük sıkıntılardan birine bu 3 özel eklentiyle son veriyor...

3 eklenti ile kaybolmaya son!

Pek çok web sitesi sahibi, sitelerini kullanışlı hale getirmek için büyük uğraşlar veriyor ama ne yazık ki her zaman ortaya çıkan sonuç sitenin ziyaretçilerini tatmin edecek seviyede olmuyor. Site dolaşımı konusunda başarısız bir sitenin içeriği çok güzel olsa bile kullanıcılar için bir sonraki sayfaya geçmek kolay değilse sitenin faydalarından yararlanmak mümkün olmayabiliyor. Böyle durumlarda her şeyi web sitesi sahiplerinden beklemek istemeyen ve web sitelerindeki önceki ve sonraki sayfalara geçişi kendileri için daha da kolaylaştırmak isteyen kullanıcılar için özel hazırlanmış Firefox eklentileri hayat kurtarıcı olabilir.

PageZipper

Özellikle resim galerileri için hazırlanmış olan PageZipper, galerileri gezerken önceki veya sonraki sayfalara geçişinizi kolaylaştırmak için pratik seçenekler sunuyor. Bunun yanı sıra resimleri sizin ekranınıza göre otomatik olarak yeniden ölçeklendirme özelliğine de sahip olan eklenti kendi alanında en başarılılarından biri.

NextPlease!

NextPlease!

NextPlease!

Web sitelerindeki önceki ve sonraki bağlantılarını kendi algoritamasını kullanarak otomatik olarak bulan bu ufak eklenti, bu sayede sitelerin sayfaları arasında klavye kısayollarını kullanarak gezmenize imkan tanıyor. CTRL + SHIFT tuşlarına basılı tutarken sağ ok ile ileri, sol ok ile geri, alt ok ile son sayfaya ve üst ok ile ilk sayfaya hızla geçebilirsiniz.

AutoPager

AutoPager

AutoPager

Web sitelerinin sayfaları arasında gezinmeyi otomatik hale getiren AutoPager, bir sayfanın sonuna indiğinizde bir sonraki sayfayı otomatik olarak yüklemeye başlıyor. Bu eklentinin tek kusuru o anda incelemekte olduğunuz web sitesinin sayfalarını gezmek için gerekli kuralların oluşturulmuş olmasına ihtiyaç duyuyor olması. Bu kuralları nasıl oluşturacağınıza dair faydalı bilgileri şu sayfadan (İngilizce olarak) okuyabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları