1TL ekstraya sınırsız konuş!

1 TL ekstra ödeyerek bütün gün sınırsız konuşabilirsiniz! İşte Vodafone- Burger King kampanyası...

1TL ekstraya sınırsız konuş!

Burger King'in Kampanyalı Menüsü'ne 1 TL Fazla Öde, Vodafone'lularla Tüm Gün Konuş...

İletişim devi Vodafone, Türkiye'de hızlı servis sektörünün önde gelen ismi Burger King ile yepyeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

Kampanya kapsamında, Burger King restoranlarında kampanyalı menülerinden herhangi birini alan Vodafone aboneleri, 1 TL daha ödedikleri takdirde gün boyunca tüm Vodafone'lularla limitsiz konuşabilecekler. Bunun için ayrı bir ücret ödenmeyecek kampanya 28 Şubat 2010 tarihine kadar sürecek.

Burger King restoranlarında satışa sunulan "Bütün Dünya Anladı" menülerinde geçerli olacak kampanyada, satın alınan menünün fiyatına ek olarak 1 TL ödeyen Vodafone müşterileri kampanyaya katılabilecek.

Sadece Burger King'de değil...

Sadece Burger King'de değil...
Katılmak için şifreyi 5464'e SMS olarak atın

Tüm gün limitsiz konuşmak için yapmanız gereken ekstra 1 TL karşılığında katılımcılara verilecek kartta yer alan şifreyi SMS ile 5464'e göndermek!

Vodafone tarafından gönderilen aktivasyon mesajı alındığı andan itibaren tüm Vodafone aboneleri ile limitsiz konuşma fırsatı başlamış olacak. Böylece kampanyaya katılanlar hem Burger King lezzetiyle buluşup hem de gün içinde saat 23.59.59'a kadar sevdikleriyle özgürce konuşabilecekler.

Kampanya Popeyes ve Sbarro zincirlerinde de geçerli

Kampanya, "Bu tavuğu seveceksin" sloganıyla özel baharatlı tavuk parçacıklarını Türk halkıyla buluşturan Popeyes ve Napoli'nin geleneksel ve taze İtalyan tatlarını müşterilerine sunan Sbarro zincirlerinde de aynı koşullarla geçerli olacak. Sbarro'dan satın aldıkları herhangi bir menüye ek olarak 1 TL ödeyen Vodafone aboneleri alacakları şifreyi 7272'ye, kampanyaya Popeyes restoranlarında yaptıkları alışveriş ile katılan aboneler ise 7677'ye kısa SMS olarak gönderdiklerinde Vodafone aboneleri ile tüm gün limitsiz konuşma ayrıcalığını yaşayacaklar.

"Selim"i (Şafak Sezer) sürprizler bekliyor!

Şafak Sezer Selim rolünde

Yeni kampanyanın reklamları da büyük ilgi çekmeye aday görünüyor. "Selim ile Tarife" reklamlarından tanıdığımız Selim (Şafak Sezer) Burger King kampanyasına çok şaşıracak ve çok etkilenecek. Bu filmlerde Selim'e Esra ve Ceyda kardeşler eşlik ediyor.

"Sinerjimizi Türkiye'nin hizmetine sunuyoruz"

Şafak Sezer Selim rolünde

Vodafone açıklaması

Vodafone açıklaması
Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt

Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi:

"Kendi sektörlerinin lider kuruluşları arasında yer alan Vodafone ve Burger King'in bir araya gelmesi güçlü bir sinerji yaratıyor. Hazırladığımız bu çok özel kampanya ile bu sinerjiyi Türkiye'nin hizmetine sunmaktan ve GSM sektöründe bir ilke imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. Vodafone sadece mobil iletişimdeki en ileri teknolojileri ülkemize getirmekle kalmıyor, gerçekleştirdiği işbirlikleriyle hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetinde çıtayı çok yükseğe çekiyor. Abonelerimize değer ve fayda sunan kampanyalarımız devam edeceğiz."

TAB Gıda açıklaması

TAB Gıda açıklaması
TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici

TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, işbirliği ile ilgili yaptığı açıklamada;

"Türkiye master franchise olarak Burger King'in tüm Türkiye haklarına sahip TAB Gıda tarafından, 1995 yılında Türkiye'ye gelen Burger King hızla büyümeye devam ediyor. Türkiye genelinde yaygın restoran ağımız, kaliteli-hızlı servisimiz, yeniliklere açık yapımız, sektördeki uzmanlığımız, çeşitli dönemlerde düzenlediğimiz kampanyalarımız ile müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Vodafone ile başlattığımız işbirliği ile iki marka güçlerini birleştiriyor. İki markaya değer katacak bu güçlü işbirliği ile müşterilerimiz için verdiğimiz hizmete değer katacak bir çalışmaya imza atıyoruz." açıklamasında bulundu.

Okuyucu Yorumları