11 inçlik ultra taşınabilir bilgisayar

Lenovo 11"lik yeni modeli ile ultra taşınabilir ThinkPad'i tüketici ile buluşturuyor...

Lenovo'dan küçük dev!

Lenovo Thinkpad Edge serisinin en ince ve en küçük üyesi yeni Edge 11 inç, 449 USD'den başlayan fiyatı ile Türkiye'de satışa sunuldu.

Küçük ve orta ölçekli firmaların yanı sıra bireysel kullanıma yönelik de piyasa sürülen ThinkPad Edge 11", uygun fiyatı ile ultra taşınabilirlik özelliği ve etkileyici performansı, küçük bir kişisel bilgisayarda bir araya getiriyor.

Boyutları küçük tarzı büyük!
60 milyonuncu ThinkPad'i pazara sunan Lenovo, ThinkPad ailesine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Aynı anda birçok işlem yapabilme kapasitesi olan, çoklu görevler için son teknoloji işlemcilere sahip, 3G ve Wimax ile her yerden bağlanabilen Thinkpad Edge 11", düşük ışıkta duyarlı webcam gibi iş odaklı ekstra özellikler de içeriyor.

Ortalama bir kitap boyutunda ve 1.35 kg'dan hafif olan 11 inçlik Lenovo ThinkPad notebook'u çantanızda taşımak hiç bu kadar kolay olmamıştı. ThinkPad Edge, 11.6 inç'lik 1366 x 768 çözünürlükteki ekranı ile Lenovo ThinkPad tutkunu teknoloji severlere ofis dokümanlarında ve sunumlarında rahatlıkla çalışabilmek, ayrıca HDMI çıkışı kullanarak TV'ye bağlanmak için geniş bir alan sunuyor.

İşlemci ve diğer özellikler

İşlemci ve diğer özellikler

Lenovo ThinkPad Edge 11" notebook, parlak ve mat gece siyahı ile parlak ateş kırmızısı renkleriyle kullanıcılarına 3 farklı renk seçeneği sunuyor.

Güçlü bir işlemci

Intel Core i ve AMD Vision Pro Athlon işlemci seçeneklerine sahip ThinkPad Edge 11" notebook her türlü talebe cevap verebilecek bir bilgisayar deneyimi yaşatıyor.

ThinkPad Edge 11" kullanıcıları neredeyse bütün bir çalışma gününe denk gelen 7 saatlik pil ömrü ile çalışabilir, Qualcomm Gobi teknolojisi sayesinde 3G veya 4G/WIMAX kullanarak ya da WiFi yoluyla kablosuz olarak internete bağlanabilirler.

Windows 7'nin farklı sürüm seçeneklerini barındıran Lenovo, aynı konfigürasyona sahip diğer bilgisayarlara göre çok daha hızlı açılabilme avantajı sayesinde kullanıcılarına üstün bir Windows 7 tecrübesi yaşatıyor. 3 farklı USB girişi ve 4-in-1 görüntü kart okuyucusu gibi ekstra özellikleri ise, harici hard disk sürücülerine ve dijital kameralara kolay bağlanma ve kolay şarj etme olanağı sunuyor.

65 watt AC adaptörü, 4 USB ile birleştiren, böylece notebook'u hızlı bir şekilde şarj eden, hatta diğer aygıtlara bağlayan ve bu aygıtları da şarj edebilen opsiyonel Lenovo USB Power Hub ile bilgisayarlarınızın gücünü artırabiliyorsunuz. Üstelik 74.99$ fiyatı ile Lenovo USB Power Hub ürününe kolayca sahip olabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları