GOM Player Plus

Optimum ve geliştirilmiş görsellerle videolar oynatın

GOM Player Plus

GOM Player Plus, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve daha hızlı hız için reklamsızdır. GOM Player'dan çok daha hızlı ve daha kararlıdır ve 360 ??derece VR video oynatabilir! 360 derece video için tam destekle, sadece klavye veya fareyi kullanarak 360 derecelik dünyayı görüntüleyebilirsiniz. Bu, Çok açılı yan görüntüleyiciyi içerir: ön, arka, sol ve sağ ile ekran geçişi. Diğer bir harika özellik seti, kapsamlı dosya desteğidir. GOM Player Plus, varsayılan olarak en popüler video formatlarının tümünü oynatabilir: AVI, MP4, MKV, FLV, WMV, MOV ve daha fazlası! Şık ve video izleme deneyimine odaklanan güncellenmiş bir kullanıcı arayüzü ile. En çok kullanılan özellikler için basitleştirilmiş kısayollarla birleştiğinde, GOM Player Plus'ın neden diğer medya oynatıcıların üzerinde bir adım olduğunu görebilirsiniz.
GOM Player'ın güçlü bir özelliği, altyazı işlevselliğidir ve GOM Player Plus ile araçlar iyileştirilmiştir. Çok sayıda altyazıyı GOM'un kendi kitaplığı aracılığıyla ve ayrıca OpenSubtitles.org ile bağlantı kurarak paylaşabilir ve indirebilirsiniz. Altyazılarınızın yerleşimini, boyutunu ve senkronizasyon ayarlarını da özgürce yapabilirsiniz. Nadir bir durumda, yaygın olmayan bir video türünün GOM Player Plus tarafından desteklenmemesi. GOM Player Plus'ın Codec Finder hizmeti, eksik olanı arayacak ve sizi daha fazla okuyabileceğiniz ve / veya eksik kod çözücüyü indirebileceğiniz bir yere yönlendirecektir.
GOM Player Plus, videolarınızı oynatmaktan çok daha fazlasını yapmanızı sağlar. Eğlenceyi hissetmenizi sağlar. GOM Player'ın ücretsiz sürümünü beğendiyseniz, GOM Player Plus'ı seveceksiniz!

GOM Player Plus
Yayıncı GOM & Company
Sistem Gereksinimleri Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (x32 / x64)
Fiyatı $25 ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu
GOM Player Plus GOM Player Plus Optimum ve geliştirilmiş görsellerle videolar oynatın
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları