TOGG'un hangi ÖTV diliminde yer alacağı belli oldu... Fiyat yorumu
TOGG ortaklarından Anadolu Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'dan Togg'la ilgili açıklamalar var. Özilhan, Togg’un satış şekli ve servis hizmetinin geleneksel yöntemlerin dışında olacağını; aracın Türk vatandaşının ulaşabileceği bir fiyatla çıkacağını söylüyor.

1
12
Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan Togg’a yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Özilhan, Dünya'dan Aysel Yücel'in haberine göre Togg projesiyle ilgili her şeyin yolunda gittiğini söyleyerek "Gerçekten iyi bir ürün oldu” diyor. Habere göre Togg’da bayilik sistemi olmayacak. Togg, Tesla gibi, sadece online satılacak. Togg’un da Tesla'da olduğu gibi Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde tanıtım ve deneyim mağazaları olması bekleniyor.

2
12
Tuncay Özilhan'ın Togg'la ilgili açıklamalarından satırbaşları şöyle:
-
Özilhan, kendisinin de 4-5 sefer Togg’u pistte kullandığını ve çok memnun kaldığını belirtiyor. Özilhan, "Türkiye’nin ihtiyacı olan bir projeydi. Cumhurbaşkanı da çok destekledi projeyi ve devletin çok desteği oldu. Şimdi 5 ortak sermayeleri koyduk ve koymaya devam ediyoruz. Taahhütleri herkes yerine getiriyor” diyor. Fabrikanın 29 Ekim’de açılacağını belirten Özilhan, “Üretim yavaş yavaş başlayacak. Ondan sonra da mart ayında ticari satışa başlayacağız” dedi.

3
12
-
Özilhan, Togg'un satışının geleneksel bir modelle yapılmayacağını; Togg’da bayilik sistemi de olmayacağını söylüyor: "Tam olarak açıklamayalım. Ama şunu söyleyebilirim ki, geleneksel modellerin dışında bir servis hizmeti olacak. Servis konusunda da çalışmalar var, tüketicinin bu konuda da hiç endişesi olmasın”

4
12
ÖNCELİK İÇ PAZARDA
-
"İlk aşamada ihracattan çok iç pazara yönelik olacak. Ama kademe kademe rekabet edebileceğimizi de tahmin edebiliyoruz. Türk toplumunda inanılmaz bir talep var. Ürettiğimizi satarız hiç sorun değil. Araç rekabetçi de olacak. Ürün iyi ondan hiç şüphemiz yok"