Tartışılan film gişede Deadpool & Wolverine'i bile geçti
"Bizimle Başladı Bizimle Bitti" filmi, ilk haftasında küresel gişede 100 milyon doları aşarak büyük bir başarı elde etti ve Deadpool & Wolverine'in önüne geçti. Film, aile içi şiddeti ele alırken Hoover'ın romanına yönelik eleştirileri yeniden gündeme getirdi.

3
9
"Bizimle Başladı Bizimle Bitti" (It Ends With Us), ilk haftasında küresel gişede 100 milyon doları aşmayı başardı.
Colleen Hoover'ın gişe rekorları kıran romanının sinema uyarlaması, Çarşamba günü ABD'de 68,9 milyon dolar, globalde ise 46,6 milyon dolarlık hasılatla önemli dönüm noktasına ulaştı.

4
9
Film toplam 115,5 milyon dolarlık bir gelir sağladı ve Deadpool & Wolverine'in önüne geçti.
Film şimdiden 25 milyon dolarlık bütçesinin çok üzerinde bir hasılata ulaşmış durumda.
Screen Rant'a göre bir filmin kar elde edebilmesi için bütçesinin yaklaşık 2,5 katı hasılat elde etmesi gerekiyor. Yeni film ise sadece ilk hafta sonunda zarar etme noktasını geçti. Film sadece üç günde bütçesinin üç katından fazla hasılat elde etti.

5
9
PUANLARI NASIL?
Film gişedeki başarısına rağmen eleştirmenlerden karışık yorumlar alıyor. Filmin Rotten eleştirmen puanı yüzde 57. İzleyici puanı ise yüzde 92.
Filmin IMDb puanı ise 7.

6
9
ELEŞTİRMENLER NE DİYOR?
Screen Rant'ın haberine göre eleştirmenler oyuncuların performanslarını överken, senaryoyu hantal diyalogları nedeniyle eleştirdi.