Reeder'ın yerli elektrikli aracı ReeV Fancy'nin satış fiyatı belli oldu
Yerli cep telefonu üreticisi Reeder, 29 Ağustos'ta yaptığı açıklamada ReeV Fancy adındaki ilk elektrikli otomobilini ürettiğini ve eylül ayında satışa sunacağını duyurmuştu. Reeder, şimdi otomobilin fiyatını ve ödeme koşullarını paylaştı.

1
13
Yerli cep telefonu üreticisi Reeder, 29 Ağustos'ta yaptığı açıklamada ReeV Fancy adındaki ilk elektrikli otomobilini ürettiğini duyurmuştu. Reeder, şimdi otomobilin fiyatını da paylaştı.
Reeder'den Ağustos ayı sonunda yapılan açıklamada "Söz konusu modelimize ilişkin kapsamlı ürün tanıtım organizasyonu Eylül 2024 döneminde Samsun'da yapılacak ve aynı dönemde ön siparişler alınmaya başlanacaktır" denilmişti.
Reeder, ön sipariş tarihini ve modelin fiyatını duyurdu.

2
13
SATIŞ FİYATI NE KADAR?
Reeder'ın sitesinde yer alan bilgilendirmeye göre aracın fiyatı 280 bin lira olarak açıklandı. Araç 23 Eylül tarihinde de ön siparişe açılacak.

3
13
ÖDEME SEÇENEKLERİ
Reeder'ın sitesinde yer alan bilgilere göre 40 bin TL peşinat ile rezerve edilen aracı teslim sırasında 240.000₺ peşin ya da vade farkıyla 12-24-36-48 taksit seçenekleri almanın mümkün olduğunu belirtiyor.
Taksitler ise 11 bin 250 TL'den başlıyor. Firma, bu kampanyanın ilk 100 araç ile sınırlı olduğu bilgisini de paylaşıyor.

4
13
ÖN SATIŞA ÇIKIYOR
Markanın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ön sipariş tarihi olarak 23 Eylül açıklandı.