2.resimde ki Deutsche Telekom'u seç ve download'a bas ve son hızda indir.
Edit:1-kast edilen rapidshare free'olanı dır,
2-test edilip denenmiştir.
rapid den hızlı indirmek
- 1
- 2
Katılmıyorum. Neden: Free download'da zaten hız limiti vardır ve bu limitin çok daha fazlasını yukarıdaki bütün sunucular sunabilmektedir.
Bu durumda siz istediğiniz snucuyu seçerseniz seçin pek fark olmayacaktır.
Premium alın, saniyede 8 MegaByte ile indirebilirsiniz, tabii bağlantınız 100 Mbit ise :)....
İdmanmı daha hızlı indiriliyor yoksa bu yöntemlemi?
40-50kb/sn hızla indiriyor , ve 5 saniyede bir 5saniye duraklıyor .viking202.resimde ki Deutsche Telekom'u seç ve download'a bas ve son hızda indir.
Edit:1-kast edilen rapidshare free'olanı dır,
2-test edilip denenmiştir.
---
[Alıntı]
Free kullanıcı olarak DT den ,
Premiumla giriş yaptımmı ibre 106'ya vuruyo

bende denedim 40-50 ile indiriyor
arkadaslar ne kadar denersenişz deneyin hic bir zaman birbirini tutmaz...
o anki bw yogunluguna gore download hizi veriyo :) premium kullanmiyorsan genelde 80-90 kb/sn indiriyosun... level 3 ve cogent ler tercihlidir... neden daha cok server var saniyorsunuz??? tabi ki daha kaliteli olduklarindan dolayi...
ya arkadaşlar sanki kullandığınız adsl bağlantısı çok yüksek hızlarda da, rapidshare'in verdiği hız limitlerinin üstünde indirmeye çalışıyorsunuz. evdeki 1024'lükte 90-100, oteldeki 4096'lıkta iste 300-350 arası hızlarda indiriyorum ücretsiz şekilde. zaten bağlantılarında sınırına dayanıyor bu halde. ayrıca dap 8.7 sürümünden itibaren premium kullanıcı olmasanız bile rapidshare'den dosya indiriyor tam hızda, deneyin. ordaki sunucuları değiştirmeye gerek görmedim ben bugüne kadar hep free ve hep tam hız indiriyorum zaten.
CryptLoad isimli program ile 15 dakika bekleme derdini ona bırakarak download yapabilirsiniz.geceleyin 01.00 - 05.00 saatlerinde download hızı limitlendirilmesine rağmen her nedense 100 - 120 kb/sn altına düşmüyor.gözlerim şahittir :)
burada arkadaşımızın anlattığı çok farklı bir durum.bu program ile 7 gündür aralıksız download yapıyorum.arkadaşımız yaptığı anlatımda neden resetlemeyi öğretmiş bilmiyorum :) resetlemenize gerek yok.viking20https://www.chip.com.tr/forum/Cryptload-Rapidshare-den-beklemeksizin-download_t81816.
Doğru söze ne hacet. 1 Mbit bağlantı ile sınırları zorlasanız ne olacak ki zaten hız limiti server tabanlı.elazigliya arkadaşlar sanki kullandığınız adsl bağlantısı çok yüksek hızlarda da, rapidshare'in verdiği hız limitlerinin üstünde indirmeye çalışıyorsunuz. evdeki 1024'lükte 90-100, oteldeki 4096'lıkta iste 300-350 arası hızlarda indiriyorum ücretsiz şekilde. zaten bağlantılarında sınırına dayanıyor bu halde. ayrıca dap 8.7 sürümünden itibaren premium kullanıcı olmasanız bile rapidshare'den dosya indiriyor tam hızda, deneyin. ordaki sunucuları değiştirmeye gerek görmedim ben bugüne kadar hep free ve hep tam hız indiriyorum zaten.
şu var,dediğimi deneyip test edenler(kendim denemedim) asgari 40-50 kb/sec ile indirdiklerini söylüyorlar.Ben gün oldu rapidden 3.2 ile dosya indirdiğimi bilirim.Bu durumda(arkadaşların dedikleri doğruysa)şikayet etmek yerine,göreceli de olsa memnun olmak gerekirdi.Tabii ülke şartlarını da göz önünde bulundurarak.Hiç değilse beterin iyisi.
Ben devamlı Telia Soner #2 yi seçiyorum. 120 ile iniyor Vista'da...
ben dap var ama bir türlü rapidden dosya indiremedim dah adetayla anlatırmısın?elazigliya arkadaşlar sanki kullandığınız adsl bağlantısı çok yüksek hızlarda da, rapidshare'in verdiği hız limitlerinin üstünde indirmeye çalışıyorsunuz. evdeki 1024'lükte 90-100, oteldeki 4096'lıkta iste 300-350 arası hızlarda indiriyorum ücretsiz şekilde. zaten bağlantılarında sınırına dayanıyor bu halde. ayrıca dap 8.7 sürümünden itibaren premium kullanıcı olmasanız bile rapidshare'den dosya indiriyor tam hızda, deneyin. ordaki sunucuları değiştirmeye gerek görmedim ben bugüne kadar hep free ve hep tam hız indiriyorum zaten.
beğendim.bende bu yöntemi yaklaşık 1 kaç ay önce bulmuştum.hala kullanıyorum çokda işime yarıyor.
paylaşımın için saol:)
kesinlikle birşeyler farketti.internetim 1 mb ve normalde hız 70-80 civarı başlar ve yüksele yüksele 100-105 arası bişey olur.
bunu yapınca hız 300 den başladı ve 420 gibi bişeyler gördü.sonra zamanla düşerek 102 oldu ve şuandada indiriyor.
anlıkta olsa bir hız artışı sağladı.biraz sonrada deniycem yine olursa resimde koyarım.
herkeste işe yaramasada viking20 arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
MozillaDaRWeLLkesinlikle birşeyler farketti.internetim 1 mb ve normalde hız 70-80 civarı başlar ve yüksele yüksele 100-105 arası bişey olur.
bunu yapınca hız 300 den başladı ve 420 gibi bişeyler gördü.sonra zamanla düşerek 102 oldu ve şuandada indiriyor.
anlıkta olsa bir hız artışı sağladı.biraz sonrada deniycem yine olursa resimde koyarım.
Bende de bekler bekler 600-700 kb ile başlar yükelemeye, sonra 100 kb civarında indirir...
Peki her zaman en hızlı olanı bu seçenek mi?
evet bu doğru .Tabii ki indirme hızı en nihayetinde server ile (free old. için)sınırlı,arkadaşlar da haklı ,fakat olay da işte böyle.Uzun lafın kısası itiraz edenlere bir kere olsun denemelerini öneririm.kesinlikle birşeyler farketti.internetim 1 mb ve normalde hız 70-80 civarı başlar ve yüksele yüksele 100-105 arası bişey olur.
- 1
- 2